רקע בוש

קרמשניט

סיפור אחד מאכזב עם קרמשניט שהשאיר אצלי טעם חמצמץ, גרם לי להכין מחדש את העוגה האהובה עלי בגירסה מהירה וקלילה. פשוט, מרשים ומתוק
סיפור אחד מאכזב עם קרמשניט שהשאיר אצלי טעם חמצמץ, גרם לי להכין מחדש את העוגה האהובה עלי בגירסה מהירה וקלילה. פשוט, מרשים ומתוק
  • דניאל עמית
  • 32K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    600
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 600.0 קק״ל 2400.0 קק״ל
    פחמימות 6.0 גרם 23.8 גרם
    שומן 48.9 גרם 195.4 גרם
    נתרן 44.2 מ״ג 176.9 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 18.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 31.3 גרם 125.0 גרם
    כולסטרול 146.3 מ״ג 585.0 מ״ג
    סידן 93.7 מ״ג 374.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 163.8 מ״ג 655.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    600
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 600.0 קק״ל 2400.0 קק״ל
    פחמימות 6.0 גרם 23.8 גרם
    שומן 48.9 גרם 195.4 גרם
    נתרן 44.2 מ״ג 176.9 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 18.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 31.3 גרם 125.0 גרם
    כולסטרול 146.3 מ״ג 585.0 מ״ג
    סידן 93.7 מ״ג 374.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 163.8 מ״ג 655.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור

לפני מספר שנים, איתגרה את עצמה דניאל והכינה קרמשניט, השאירה אותו במקרר להתייצבות ויצאה לעבודה.

כשהגיעה חזרה הביתה, אחרי שסיפרה בגאווה לכולם על הקרמשניט שהכינה והיא מתה כבר לפתוח את המקרר ולתת בו ביס, היא נדהמה לגלות שהקרמשניט איננו. נעלם!

מסתבר שהשותפה שלה החליטה לקחת אותו איתה לניחום אבלים ומאז נותר הטעם החמצמץ של הקרמשניט בזכרון של דניאל.

אז כדי לפצות את עצמה (ואותנו) החליטה לשחזר את היצירה הקודמת והכינה קרמשניט לתפארת!

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבצק

לקרם

להגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
  2. מניחים את בצק העלים על תבנית האפייה ומפזרים מעל אבקת סוכר. על הבצק מניחים עוד נייר אפייה ועל הנייר תבנית נוספת שתשמש כמישקולת. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות (עד שהבצק מזהיב).
  3. מוציאים את הבצק מהתנור ומקררים. חותכים את הבצק למלבנים שווים בגודל הרצוי (או גדולים להגשה מרכזית או קטנים להגשה אישית).
  4. מכינים את קרם הוניל: מקציפים במיקסר את גבינת המסקרפונה. מוסיפים את השמנת המתוקה, הסוכר והוניל עד שמתקבלת קציפה יציבה. טועמים ומוסיפים אבקת סוכר אם צריך.
  5. מרכיבים את הקינוח: מניחים על צלחת ההגשה שכבה של הבצק, מעליו מוזגים בנדיבות מקרם הוניל, מעליו עוד שכבה של בצק ומעליו עוד שכבה של קרם. מסדרים את התותים על שכבת הקרם העליונה ומפדרים באבקת סוכר.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (4)

    Avatar

      Avatar
      פלוני אלמוני

      את הבצק מניחים ככה ומעל אבקת סוכר או שמערבבים את הבצק עם האבקת סוכר ושמים קצת מלמעלה.

        Avatar
        מערכת Foody

        מניחים את הבצק ומפזרים מעליו אבקת סוכר.

        Avatar
        מערכת Foody

        היי 🙂 לא ניתן להחליף לבצק פילו

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody