רקע בוש

קרוק מדאם עם סלמון ותרד

שחיתות זה כאן: קבלו כריך של העולמות - לחם קאסטן לבן עם תרד, גבינת צ'דר וסלמון מעושן צרוב על המחבת עם ביצת עין מעל
שחיתות זה כאן: קבלו כריך של העולמות - לחם קאסטן לבן עם תרד, גבינת צ'דר וסלמון מעושן צרוב על המחבת עם ביצת עין מעל
  • דניאל עמית
  • 5K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    776
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 776.4 קק״ל 3105.5 קק״ל
    פחמימות 44.2 גרם 176.7 גרם
    שומן 55.2 גרם 220.9 גרם
    נתרן 825.6 מ״ג 3302.2 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 143.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 25.1 גרם 100.5 גרם
    כולסטרול 407.6 מ״ג 1630.3 מ״ג
    סידן 511.4 מ״ג 2045.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 352.6 מ״ג 1410.6 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    776
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 776.4 קק״ל 3105.5 קק״ל
    פחמימות 44.2 גרם 176.7 גרם
    שומן 55.2 גרם 220.9 גרם
    נתרן 825.6 מ״ג 3302.2 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 143.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 25.1 גרם 100.5 גרם
    כולסטרול 407.6 מ״ג 1630.3 מ״ג
    סידן 511.4 מ״ג 2045.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 352.6 מ״ג 1410.6 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

תרד

כריכים

ביצת עין


אופן הכנה

  1. מכינים את התרד: מניחים מחבת על הכיריים, שמים במחבת את החמאה, מוסיפים את התרד ומתחילים לאדות עד שהתרד מצטמצם והופך סמרטוטי. מוציאים, מניחים על מסננת בצד ומקררים.
  2. מכינים את הכריכים: מורחים על פרוסת לחם שכבת חמאה דקה ומעל שכבת חרדל, שמים מעט מהתרד מעל, מפזרים מעט גבינה מגורדת, מניחים מעל פרוסת סלמון ומעליה מפזרים מעט גבינה מגורדת, מורחים פרוסה נוספת במעט חרדל ומכסים לכריך. באותה שיטה מכינים את שלושת הכריכים הנוספים.
  3. מורחים את שני צידי הכריך החיצוניים בשכבת חמאה רכה ונדיבה.
  4. על כיריים מחממים מחבת ומניחים את הכריכים, צורבים כל צד במשך 3-4 דקות או עד שהלחם מתחיל להזהיב, והגבינה נמסה, הופכים בזהירות וצורבים את הצד השני.
  5. במקביל, במחבת קטנה, מכינים ביצת עין: מחממים מחבת עם שמן, פותחים בעדינות ביצה ומטגנים עד לרמת העשייה הרצויה.
  6. מניחים כריך מוכן על צלחת, מעל מניחים ביצת עין ומגישים מיד.

    קרוק מדאם 1
    קרוק מדאם. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody