פסטה פסטו ושמנת סופר טעימה וקלה להכנה
ירוקה, קרמית וטעימה. קבלו מתכון שווה ביותר של פסטה פסטו, שמכינים במהירות ובלי להתאמץ, ואוכלים בהנאה. פסטה פסטו קלה להכנה, עם צנוברים ושמנת, בתיאבון
ירוקה, קרמית וטעימה. קבלו מתכון שווה ביותר של פסטה פסטו, שמכינים במהירות ובלי להתאמץ, ואוכלים בהנאה. פסטה פסטו קלה להכנה, עם צנוברים ושמנת, בתיאבון
- דניאל עמית
- 10K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 682.2 קק״ל 2728.6 קק״לפחמימות 46.0 גרם 183.8 גרםשומן 51.4 גרם 205.7 גרםנתרן 196.4 מ״ג 785.8 מ״גחלבון 11.2 גרם 44.7 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.6 גרםשומן רווי 13.2 גרם 52.7 גרםכולסטרול 43.9 מ״ג 175.5 מ״גסידן 66.4 מ״ג 265.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 135.5 מ״ג 541.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות682
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 682.2 קק״ל 2728.6 קק״לפחמימות 46.0 גרם 183.8 גרםשומן 51.4 גרם 205.7 גרםנתרן 196.4 מ״ג 785.8 מ״גחלבון 11.2 גרם 44.7 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.6 גרםשומן רווי 13.2 גרם 52.7 גרםכולסטרול 43.9 מ״ג 175.5 מ״גסידן 66.4 מ״ג 265.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 135.5 מ״ג 541.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 682 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטו
-
1 חבילה בזיליקום
-
2 שיני שום
-
3 כפות צנוברים קלויים
-
1 כוס גראנה פדנומגוררת
-
1/2 כוס שמן זית
-
1/4 כפית מלח דק
רוטב
-
1 מיכל שמנת לבישול 15%או שמנת מתוקה
-
2 כפות גבינת מסקרפונה
פסטה
-
1 חבילה פסטה ספגטיאו פסטה ריגטוני
הגשה
-
1 חופן גראנה פדנו
אופן הכנה
- מכניסים למיכל הבלנדר את כל חומרי הגלם של הפסטו. טוחנים למרקם גרגירי ומראה אחיד ירוק.
- מחממים במחבת מיכל שמנת ומוסיפים 3 כפות פסטו (או כמה שבא לכם. לפי הטעם). מוסיפים 2 כפות מסקרפונה שמעשירה לנו את הרוטב ועושה אותו קרמי ומושלם.
- מבשלים בסיר נפרד פסטה לפי הוראות הבישול ומעבירים למחבת של הרוטב. מערבבים עם קצת צנוברים קלויים ועוד קצת גרנה פדנו ובתאבון.
אופן הכנה
- מכניסים למיכל הבלנדר את כל חומרי הגלם של הפסטו. טוחנים למרקם גרגירי ומראה אחיד ירוק.
- מחממים במחבת מיכל שמנת ומוסיפים 3 כפות פסטו (או כמה שבא לכם. לפי הטעם). מוסיפים 2 כפות מסקרפונה שמעשירה לנו את הרוטב ועושה אותו קרמי ומושלם.
- מבשלים בסיר נפרד פסטה לפי הוראות הבישול ומעבירים למחבת של הרוטב. מערבבים עם קצת צנוברים קלויים ועוד קצת גרנה פדנו ובתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)