פסטה ברוטב לימון, מסקרפונה ואפונה ירוקה – מהממת ומענגת

פסטה מיוחדת כזאת לא אכלתם מעולם! פסטה לינגוויני עם רוטב מהמם של גבינת מסקרפונה, לימון וטוויסט מפתיע של אפונה ירוקה
פסטה מיוחדת כזאת לא אכלתם מעולם! פסטה לינגוויני עם רוטב מהמם של גבינת מסקרפונה, לימון וטוויסט מפתיע של אפונה ירוקה
  • דניאל עמית
  • 10K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    669
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 669.0 קק״ל 2676.0 קק״ל
    פחמימות 99.6 גרם 398.2 גרם
    שומן 19.4 גרם 77.6 גרם
    נתרן 395.1 מ״ג 1580.4 מ״ג
    חלבון 18.1 גרם 72.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.4 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 34.0 גרם
    כולסטרול 33.5 מ״ג 134.0 מ״ג
    סידן 22.2 מ״ג 88.8 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 133.1 מ״ג 532.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    669
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 669.0 קק״ל 2676.0 קק״ל
    פחמימות 99.6 גרם 398.2 גרם
    שומן 19.4 גרם 77.6 גרם
    נתרן 395.1 מ״ג 1580.4 מ״ג
    חלבון 18.1 גרם 72.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.4 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 34.0 גרם
    כולסטרול 33.5 מ״ג 134.0 מ״ג
    סידן 22.2 מ״ג 88.8 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 133.1 מ״ג 532.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור

הפסטה הזו טעימה בדיוק כמו שהיא מפתיעה! השילוב של גבינת המסקרפונה עם הלימון והאפונה יוצר ביס מושלם שרק תרצו לאכול כמותו עוד ועוד. זו המנה החדשה שלכם כשתרצו להרשים אחרים, אבל גם קצת את עצמכם

אוכל איטלקי
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, אך שתי דקות פחות מהנדרש. מסננים ושומרים בצד מצקת ממי בישול הפסטה.
  2. מכינים את הרוטב: במחבת גדולה, מטגנים במשך דקה את השום עם שמן הזית והחמאה. מוסיפים את היין הלבן. מבשלים על אש גבוהה ומוסיפים מצקת ממי בישול הפסטה. מוסיפים את הלימון, המסקרפונה, המלח והפלפל השחור ומערבבים עד שהרוטב מסמיך. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  3. מוסיפים למחבת את האפונה ומבשלים במשך 5 דקות. מוסיפים את הפסטה המסוננת ואת גבינת הגרנה פדנו, מערבבים ומגישים.

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (4)

    Avatar

      Avatar
      שחף קבסא

      קודם כל מתכון טעים ברמות וחסכוני בזמנים תוך חצי שעה הכנתי שטפתי כלים וכתבתי את התגובה הזו, השדרוגים שעשיתי זה להוסיף עוד כף מסקרפונה גרידת לימון ולהוסיף די הרבה פלפל שחור משדרג את המנה ממש! תודה דניאל על מתכון מהמם✨

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        נשמע מעולה, תודה רבה שחף

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי ערן, צודק, מתנצלת על התקלה, הוספתי כעת

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody