פסטה ברוטב לימון, מסקרפונה ואפונה ירוקה – מהממת ומענגת
פסטה מיוחדת כזאת לא אכלתם מעולם! פסטה לינגוויני עם רוטב מהמם של גבינת מסקרפונה, לימון וטוויסט מפתיע של אפונה ירוקה
פסטה מיוחדת כזאת לא אכלתם מעולם! פסטה לינגוויני עם רוטב מהמם של גבינת מסקרפונה, לימון וטוויסט מפתיע של אפונה ירוקה
- דניאל עמית
- 10K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 669.0 קק״ל 2676.0 קק״לפחמימות 99.6 גרם 398.2 גרםשומן 19.4 גרם 77.6 גרםנתרן 395.1 מ״ג 1580.4 מ״גחלבון 18.1 גרם 72.4 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.4 גרםשומן רווי 8.5 גרם 34.0 גרםכולסטרול 33.5 מ״ג 134.0 מ״גסידן 22.2 מ״ג 88.8 מ״גברזל 4.7 מ״ג 18.8 מ״גאשלגן 133.1 מ״ג 532.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות669
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 669.0 קק״ל 2676.0 קק״לפחמימות 99.6 גרם 398.2 גרםשומן 19.4 גרם 77.6 גרםנתרן 395.1 מ״ג 1580.4 מ״גחלבון 18.1 גרם 72.4 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.4 גרםשומן רווי 8.5 גרם 34.0 גרםכולסטרול 33.5 מ״ג 134.0 מ״גסידן 22.2 מ״ג 88.8 מ״גברזל 4.7 מ״ג 18.8 מ״גאשלגן 133.1 מ״ג 532.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
הפסטה הזו טעימה בדיוק כמו שהיא מפתיעה! השילוב של גבינת המסקרפונה עם הלימון והאפונה יוצר ביס מושלם שרק תרצו לאכול כמותו עוד ועוד. זו המנה החדשה שלכם כשתרצו להרשים אחרים, אבל גם קצת את עצמכם
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 669 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
1 חבילה פסטה לינגוויני
רוטב
-
2 כפות שמן זית
-
40 גרם חמאה
-
2 שיני שוםפרוסות
-
3/4 כוס יין לבן יבש
-
מלימון אחד
-
2 כפות גבינת מסקרפונה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כוס אפונה ירוקה קפואה
-
מגורדת
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, אך שתי דקות פחות מהנדרש. מסננים ושומרים בצד מצקת ממי בישול הפסטה.
- מכינים את הרוטב: במחבת גדולה, מטגנים במשך דקה את השום עם שמן הזית והחמאה. מוסיפים את היין הלבן. מבשלים על אש גבוהה ומוסיפים מצקת ממי בישול הפסטה. מוסיפים את הלימון, המסקרפונה, המלח והפלפל השחור ומערבבים עד שהרוטב מסמיך. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מוסיפים למחבת את האפונה ומבשלים במשך 5 דקות. מוסיפים את הפסטה המסוננת ואת גבינת הגרנה פדנו, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, אך שתי דקות פחות מהנדרש. מסננים ושומרים בצד מצקת ממי בישול הפסטה.
- מכינים את הרוטב: במחבת גדולה, מטגנים במשך דקה את השום עם שמן הזית והחמאה. מוסיפים את היין הלבן. מבשלים על אש גבוהה ומוסיפים מצקת ממי בישול הפסטה. מוסיפים את הלימון, המסקרפונה, המלח והפלפל השחור ומערבבים עד שהרוטב מסמיך. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מוסיפים למחבת את האפונה ומבשלים במשך 5 דקות. מוסיפים את הפסטה המסוננת ואת גבינת הגרנה פדנו, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
קודם כל מתכון טעים ברמות וחסכוני בזמנים תוך חצי שעה הכנתי שטפתי כלים וכתבתי את התגובה הזו, השדרוגים שעשיתי זה להוסיף עוד כף מסקרפונה גרידת לימון ולהוסיף די הרבה פלפל שחור משדרג את המנה ממש! תודה דניאל על מתכון מהמם✨
נשמע מעולה, תודה רבה שחף
אין חמאה במרכיבים
היי ערן, צודק, מתנצלת על התקלה, הוספתי כעת