פסטה ברוטב לימון, מסקרפונה ואפונה ירוקה – מהממת ומענגת

פסטה מיוחדת כזאת לא אכלתם מעולם! פסטה לינגוויני עם רוטב מהמם של גבינת מסקרפונה, לימון וטוויסט מפתיע של אפונה ירוקה
פסטה מיוחדת כזאת לא אכלתם מעולם! פסטה לינגוויני עם רוטב מהמם של גבינת מסקרפונה, לימון וטוויסט מפתיע של אפונה ירוקה
  • דניאל עמית
  • 431 צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    597
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 597.3 קק״ל 2389.2 קק״ל
    פחמימות 99.5 גרם 398.2 גרם
    שומן 11.3 גרם 45.2 גרם
    נתרן 398.6 מ״ג 1594.4 מ״ג
    חלבון 18.0 גרם 72.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.4 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.6 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 48.0 מ״ג
    סידן 19.8 מ״ג 79.2 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 19.2 מ״ג
    אשלגן 140.1 מ״ג 560.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    597
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 597.3 קק״ל 2389.2 קק״ל
    פחמימות 99.5 גרם 398.2 גרם
    שומן 11.3 גרם 45.2 גרם
    נתרן 398.6 מ״ג 1594.4 מ״ג
    חלבון 18.0 גרם 72.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.4 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.6 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 48.0 מ״ג
    סידן 19.8 מ״ג 79.2 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 19.2 מ״ג
    אשלגן 140.1 מ״ג 560.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור

הפסטה הזו טעימה בדיוק כמו שהיא מפתיעה! השילוב של גבינת המסקרפונה עם הלימון והאפונה יוצר ביס מושלם שרק תרצו לאכול כמותו עוד ועוד. זו המנה החדשה שלכם כשתרצו להרשים אחרים, אבל גם קצת את עצמכם

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, אך שתי דקות פחות מהנדרש. מסננים ושומרים בצד מצקת ממי בישול הפסטה.
  2. מכינים את הרוטב: במחבת גדולה, מטגנים במשך דקה את השום עם שמן הזית והחמאה. מוסיפים את היין הלבן. מבשלים על אש גבוהה ומוסיפים מצקת ממי בישול הפסטה. מוסיפים את הלימון, המסקרפונה, המלח והפלפל השחור ומערבבים עד שהרוטב מסמיך. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  3. מוסיפים למחבת את האפונה ומבשלים במשך 5 דקות. מוסיפים את הפסטה המסוננת ואת גבינת הגרנה פדנו, מערבבים ומגישים.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody