פסטה בחמאת לימון עם אפונת שלג

מנת פסטה מרשימה וטעימה שאף אחד לא יוכל לסרב לה. באחריות! פסטה בחמאת לימון עם אפונת שלג מתקתקה. טעים, חמצמץ ומרענן, רוצו לנסות!
מנת פסטה מרשימה וטעימה שאף אחד לא יוכל לסרב לה. באחריות! פסטה בחמאת לימון עם אפונת שלג מתקתקה. טעים, חמצמץ ומרענן, רוצו לנסות!
  • דניאל עמית
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    674
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 673.8 קק״ל 2695.3 קק״ל
    פחמימות 102.9 גרם 411.6 גרם
    שומן 21.5 גרם 85.9 גרם
    נתרן 18.1 מ״ג 72.3 מ״ג
    חלבון 19.0 גרם 76.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 31.1 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 43.3 מ״ג 173.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 275.6 מ״ג 1102.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    674
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 673.8 קק״ל 2695.3 קק״ל
    פחמימות 102.9 גרם 411.6 גרם
    שומן 21.5 גרם 85.9 גרם
    נתרן 18.1 מ״ג 72.3 מ״ג
    חלבון 19.0 גרם 76.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 31.1 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 43.3 מ״ג 173.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 275.6 מ״ג 1102.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לפסטה

לרוטב

להגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה: מבשלים לפי הוראות היצרן.
  2. מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומוסיפים את השום. מקפיצים קצת (זהירות שלא יישרף).
  3. מוסיפים את אפונת השלג ומקפיצים.
  4. מוסיפים את החמאה, מיץ הלימון, מצקת אחת ממי הבישול של הפסטה והמלח, מערבבים טועמים ומוסיפים לימון או מלח לפי טעמכם.
  5. מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם הרוטב.
  6. מוסיפים מעל פרמזן מגורר, מערבבים היטב.
  7. מעבירים לצלחות ההגשה ומפזרים מעל עוד שבבי פרמזן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody