רקע בוש
באנר בוש

פיקטה עוף בלימון על פסטה פטוצ’יני

ארוחת צהריים זריזה ומושלמת של פיקטה עוף בלימון - חזה עוף ברוטב לימוני משגע שמגישים על פסטה פטוצ'יני וזוללים!
ארוחת צהריים זריזה ומושלמת של פיקטה עוף בלימון - חזה עוף ברוטב לימוני משגע שמגישים על פסטה פטוצ'יני וזוללים!
  • דניאל עמית
  • 3K צפיות
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    900
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 899.5 קק״ל 3598.0 קק״ל
    פחמימות 204.6 גרם 818.2 גרם
    שומן 95.9 גרם 383.7 גרם
    נתרן 2125.3 מ״ג 8501.3 מ״ג
    חלבון 81.9 גרם 327.5 גרם
    סיבים תזונתיים 80.7 גרם 322.8 גרם
    שומן רווי 78.2 גרם 312.7 גרם
    כולסטרול 75.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 116.5 מ״ג 466.0 מ״ג
    ברזל 77.5 מ״ג 309.9 מ״ג
    אשלגן 220.5 מ״ג 882.2 מ״ג
    אבץ 77.2 מ״ג 308.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    900
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 899.5 קק״ל 3598.0 קק״ל
    פחמימות 204.6 גרם 818.2 גרם
    שומן 95.9 גרם 383.7 גרם
    נתרן 2125.3 מ״ג 8501.3 מ״ג
    חלבון 81.9 גרם 327.5 גרם
    סיבים תזונתיים 80.7 גרם 322.8 גרם
    שומן רווי 78.2 גרם 312.7 גרם
    כולסטרול 75.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 116.5 מ״ג 466.0 מ״ג
    ברזל 77.5 מ״ג 309.9 מ״ג
    אשלגן 220.5 מ״ג 882.2 מ״ג
    אבץ 77.2 מ״ג 308.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה פטוצ'יני


אופן הכנה

  1. בעזרת פטיש שניצלים משטחים את חזה העוף לעובי של כ-1 ס”מ.
  2. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל משני הצדדים. מקמחים ומנערים מעודפי הקמח.
  3. מדליקים את הכיריים על “בוסט” של עוצמה גבוהה, מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את חזה העוף משני הצדדים, עד שהוא מלבין ומשנה את צבעו ומתחיל להזהיב מעט. מוציאים את חזה העוף מהמחבת ומניחים בצד.
  4. מוסיפים למחבת את פרוסות הלימון, מיץ הלימון, גרידת הלימון, הג’ינג’ר, המלח, הפלפל, הדבש, הצ’ילי והסויה.
  5. יוצקים מעל רבע כוס מים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כ-5-3 דקות, עד שהרוטב מתחיל להסמיך, ומתבלים במלח ופלפל.
  6. מחזירים את נתחי העוף למחבת, מבשלים במשך 3 דקות ומכבים את הכיריים.
  7. מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד מעט ממי הבישול.
  8. יוצקים על הפסטה את השמן, השום והמלח, מוסיפים 2-3 כפות ממי הבישול של הפסטה ומערבבים.
  9. מגישים את הפיקטה עוף עם הרוטב מעל הפסטה.

    פיקטה עוף בלימון 1
    פיקטה עוף בלימון. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות