רקע בוש

פבלובה עם קצפת ותותים

מקסימום רושם במינימום מאמץ: פבלובה מושלמת שמכינים בקלי קלות ממרנג עם קצפת, תותים ואוכמניות טריות!
מקסימום רושם במינימום מאמץ: פבלובה מושלמת שמכינים בקלי קלות ממרנג עם קצפת, תותים ואוכמניות טריות!
  • דניאל עמית
  • 20K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    327
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 326.6 קק״ל 1959.3 קק״ל
    פחמימות 26.4 גרם 158.1 גרם
    שומן 15.8 גרם 95.0 גרם
    נתרן 10.3 מ״ג 62.0 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 4.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 57.5 גרם
    כולסטרול 47.5 מ״ג 285.0 מ״ג
    סידן 27.6 מ״ג 165.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 33.8 מ״ג 202.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    327
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 326.6 קק״ל 1959.3 קק״ל
    פחמימות 26.4 גרם 158.1 גרם
    שומן 15.8 גרם 95.0 גרם
    נתרן 10.3 מ״ג 62.0 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 4.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 57.5 גרם
    כולסטרול 47.5 מ״ג 285.0 מ״ג
    סידן 27.6 מ״ג 165.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 33.8 מ״ג 202.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
ארוחה חלבית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את המרנג: מחממים תנור לתכנית סטטית (2 פסים ריקים) לחום של 150 מעלות.
  2. במיקסר מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שמתקבל קצף לבן ורך.
  3. מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד התייצבות, כל פעם כף, עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק.
  4. מוסיפים את אבקת הסוכר למרנג תוך ניפוי לקערת המיקסר ומטמיעים עם לקקן בתנועות קיפול עד שהכל מתאחד.
  5. מסדרים את המרנג על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בצורת עיגול חופשי ופרוע.
  6. מכניסים לתנור למשך 10 דק בחום של 150 מעלות ואז מורידים לחום של 110 מעלות לעוד שעתיים.
  7. מכינים את הקרם: מקציפים ביחד את כל חומרי הקרם במהירות בינונית עד גבוהה, עד שנוצרת קצפת סמיכה ויציבה.
  8. מסדרים את הקרם על המרנג (לאחר שהתקרר).
  9. הגשה: מוסיפים מעל את התותים והאוכמניות הטריות.
פבלובה 1
פבלובה מושלמת! צילום: דניאל עמית
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody