-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 312.1 קק״ל 1560.3 קק״לפחמימות 35.8 גרם 178.9 גרםשומן 10.2 גרם 51.2 גרםנתרן 1590.3 מ״ג 7951.3 מ״גחלבון 16.6 גרם 83.0 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.1 גרםשומן רווי 2.9 גרם 14.6 גרםכולסטרול 51.0 מ״ג 255.0 מ״גסידן 7.5 מ״ג 37.5 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 129.0 מ״ג 645.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות312
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 312.1 קק״ל 1560.3 קק״לפחמימות 35.8 גרם 178.9 גרםשומן 10.2 גרם 51.2 גרםנתרן 1590.3 מ״ג 7951.3 מ״גחלבון 16.6 גרם 83.0 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.1 גרםשומן רווי 2.9 גרם 14.6 גרםכולסטרול 51.0 מ״ג 255.0 מ״גסידן 7.5 מ״ג 37.5 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 129.0 מ״ג 645.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 4.5 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 312 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חותכים את תפוחי האדמה, מעבירים לתבנית בינונית ומוסיפים את האורז.
- שמים בכוס מים רותחים בהרט, כורכום ומלח ומערבבים להמסה. שופכים על תפוחי האדמה והאורז. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי תפוחי האדמה.
- מעסים את העוף במלח ומניחים אותו על תפוחי האדמה.
- מרטיבים ומקמטים נייר אפייה ומכסים את התבנית, מכסים גם ברדיד אלומיניום ואופים בתנור במשך שעה וחצי.
- לאחר שעה וחצי מסירים את נייר האפייה ורדיד האלומיניום ואופים את העוף חצי שעה נוספת להשחמה. בתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חותכים את תפוחי האדמה, מעבירים לתבנית בינונית ומוסיפים את האורז.
- שמים בכוס מים רותחים בהרט, כורכום ומלח ומערבבים להמסה. שופכים על תפוחי האדמה והאורז. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי תפוחי האדמה.
- מעסים את העוף במלח ומניחים אותו על תפוחי האדמה.
- מרטיבים ומקמטים נייר אפייה ומכסים את התבנית, מכסים גם ברדיד אלומיניום ואופים בתנור במשך שעה וחצי.
- לאחר שעה וחצי מסירים את נייר האפייה ורדיד האלומיניום ואופים את העוף חצי שעה נוספת להשחמה. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
אין לי תנור של בוש. על איזה תכנית אפשר לשים במקום?