רקע בוש
באנר בוש

עוגת שוקולד טבעונית נימוחה ומעלפת

יש לכם דודא עכשיו לעוגת שוקולד נימוחה ומשגעת? מעולה! אז הנה מתכון של עוגת שוקולד טבעונית, שמכינים בקלות במיקסר ומצפים בגנאש שוקולד
יש לכם דודא עכשיו לעוגת שוקולד נימוחה ומשגעת? מעולה! אז הנה מתכון של עוגת שוקולד טבעונית, שמכינים בקלות במיקסר ומצפים בגנאש שוקולד
  • דניאל עמית
  • 703 צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1591
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1590.8 קק״ל 1590.8 קק״ל
    פחמימות 235.9 גרם 235.9 גרם
    שומן 74.2 גרם 74.2 גרם
    נתרן 75.8 מ״ג 75.8 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 4.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 22.3 גרם 22.3 גרם
    כולסטרול 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 110.7 מ״ג 110.7 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 451.2 מ״ג 451.2 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1591
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1590.8 קק״ל 1590.8 קק״ל
    פחמימות 235.9 גרם 235.9 גרם
    שומן 74.2 גרם 74.2 גרם
    נתרן 75.8 מ״ג 75.8 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 4.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 22.3 גרם 22.3 גרם
    כולסטרול 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 110.7 מ״ג 110.7 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 451.2 מ״ג 451.2 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


גנאש שוקולד


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת המיקסר את רסק התפוחים, החומץ, הווניל, השמן והמים הרותחים.
  2. מוסיפים לקערה את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והסוכר, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  3. מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה ואופים במשך כ-30 דקות או עד שהעוגה מוכנה וקיסם הננעץ בה יוצא יבש. מוציאים ומצננים.
  4. מכינים את הגנאש: מחממים את המצרכים בקערה המתאימה למיקרוגל כדקה, מוציאים, מערבבים וממשיכים לחמם בפולסים של כמה שניות, עד שהתערובת אחידה וחלקה. יוצקים על העוגה ומצפים אותה.
עוגת שוקולד טבעונית 2
עוגת שוקולד טבעונית נימוחה ומעלפת! צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות