עוגת מייפל

אם בא לכם על עוגה מושלמת לאחרי הארוחה שאפשר להכין גם פרווה, זו התשובה! עוגת מייפל עסיסית ומושלמת עם שברי אגוזים שבאמת, אבל באמת, אי אפשר להפסיק לנשנש
אם בא לכם על עוגה מושלמת לאחרי הארוחה שאפשר להכין גם פרווה, זו התשובה! עוגת מייפל עסיסית ומושלמת עם שברי אגוזים שבאמת, אבל באמת, אי אפשר להפסיק לנשנש
  • דניאל עמית
  • 3K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    346
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 345.9 קק״ל 4151.2 קק״ל
    פחמימות 32.9 גרם 395.3 גרם
    שומן 22.4 גרם 269.3 גרם
    נתרן 271.4 מ״ג 3256.9 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 49.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 23.9 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 156.7 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 50.4 מ״ג 605.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    346
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 345.9 קק״ל 4151.2 קק״ל
    פחמימות 32.9 גרם 395.3 גרם
    שומן 22.4 גרם 269.3 גרם
    נתרן 271.4 מ״ג 3256.9 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 49.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 23.9 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 156.7 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 50.4 מ״ג 605.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה או משמנים קלות.
  2. מערבבים את הסוכר, הקמח התופח וסוכר הוניל בקערה.
  3. מוסיפים את מיץ התפוזים וטורפים הכל יחד לבלילה אחידה.
  4. מוסיפים את הביצים וטורפים עד שנעלמות בבלילה.
  5. מוסיפים את כוס השמן וממשיכים לטרוף.
  6. מעבירים לתבנית ומפזרים מלמעלה את האגוזים.
  7. מכניסים לתנור ואופים 45 דקות.
  8. מוציאים את העוגה מהתנור, פורסים אותה לקוביות או משולשים ומוזגים מלמעלה מייפל בנדיבות (כדי שהמייפל ייזל דרך פסי החיתוך וייספג בעוגה).

 

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
עוגת מייפל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody