רקע בוש

עוגת גבינה באסקית מפנקת ונימוחה בקלות ובמהירות

דניאל עמית מציגה: עוגת גבינה באקסית טעימה, רכה ומטריפה, להכנה מהירה ובאפס מאמץ - רוצו להכין! מחמאות ושבחים בהבטחה.
דניאל עמית מציגה: עוגת גבינה באקסית טעימה, רכה ומטריפה, להכנה מהירה ובאפס מאמץ - רוצו להכין! מחמאות ושבחים בהבטחה.
  • דניאל עמית
  • 20K צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
    603
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 603.1 קק״ל 4824.8 קק״ל
    פחמימות 26.4 גרם 211.1 גרם
    שומן 50.9 גרם 407.4 גרם
    נתרן 136.9 מ״ג 1095.0 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 85.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 30.9 גרם 247.1 גרם
    כולסטרול 243.4 מ״ג 1947.4 מ״ג
    סידן 53.8 מ״ג 430.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 95.5 מ״ג 764.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
    603
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 603.1 קק״ל 4824.8 קק״ל
    פחמימות 26.4 גרם 211.1 גרם
    שומן 50.9 גרם 407.4 גרם
    נתרן 136.9 מ״ג 1095.0 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 85.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 30.9 גרם 247.1 גרם
    כולסטרול 243.4 מ״ג 1947.4 מ״ג
    סידן 53.8 מ״ג 430.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 95.5 מ״ג 764.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור

כשאני מארחת וממש בא לי לפנק, אני בוחרת בעוגת גבינה באסקית, שהיא גם מפנקת וגם נימוחה בפה ובנוסף, גורפת ים של מחמאות מכולם. היא כל כך קלה להכנה וטעימה בטירוף, שלא תרצו להכין שום עוגה אחרת.

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות עם מצב מאוורר.
  2. לוקחים שני ניירות אפייה, מקווצ׳צ׳ים ביד ושמים בתבנית כבסיס.
  3. שמים בקערת המיקסר את גבינת השמנת והביצים, מערבבים קלות עם מזלג.
  4. מוסיפים את השמנת להקצפה לקערה ומערבבים במיקסר על המהירות הכי נמוכה.
  5. מוסיפים את הקמח והסוכר (אפשר גם מעט גרידת לימון).
  6. ברגע שזה מאוחד עוצרים ושופכים לתבנית.
  7. מכניסים לתנור למשך 30 דקות. אחרי 30 דקות בודקים את העוגה - אם נשרף למעלה מוציאים אותה מהתנור, אם לא נשרף למעלה משאירים בתנור עד להשחמה, לא יותר מ40 דקות.
  8. מצננים כשש שעות - לא במקרר ולא במקום עם שמש.
  9. אחרי שש שעות אוכלים ומאחסנים במקרר.
עוגת גבינה באסקית 1
עוגת גבינה באסקית. צילום: דניאל עמית
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (8)

    Avatar

      Avatar
      נריה

      ולגבי המיקסר , אפשר לערבב ידנית ? תודה רבה

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי נריה, לא, המיקסר נדרש להכנה

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody