רקע בוש
באנר בוש

עוגיות שוקולד צ’יפס צבעוניות עם M&M

אין יותר מושלם מהשילוב של עוגיות חמאה פריכות וסוכריות M&M. עוגיות M&M טעימות בטירוף שלא תפסיקו לזלול!
אין יותר מושלם מהשילוב של עוגיות חמאה פריכות וסוכריות M&M. עוגיות M&M טעימות בטירוף שלא תפסיקו לזלול!
  • דניאל עמית
  • 506 צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 105.0 קק״ל 3358.6 קק״ל
    פחמימות 17.7 גרם 564.9 גרם
    שומן 5.2 גרם 167.2 גרם
    נתרן 62.0 מ״ג 1984.2 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 21.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 98.8 גרם
    כולסטרול 20.6 מ״ג 659.9 מ״ג
    סידן 14.7 מ״ג 471.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 28.3 מ״ג 904.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 105.0 קק״ל 3358.6 קק״ל
    פחמימות 17.7 גרם 564.9 גרם
    שומן 5.2 גרם 167.2 גרם
    נתרן 62.0 מ״ג 1984.2 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 21.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 98.8 גרם
    כולסטרול 20.6 מ״ג 659.9 מ״ג
    סידן 14.7 מ״ג 471.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 28.3 מ״ג 904.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיזור


אופן הכנה

1.מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2.שמים בקערת המיקסר את החמאה עם הסוכרים, המלח והווניל וטורפים לתערובת קרמית ואחידה. מוסיפים את הביצה וממשיכים לטרוף עד לאיחוד ולקבלת תערובת חלקה.
3. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, הסודה לשתייה וסוכריות M&M.
4. מוסיפים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה ומערבבים בפולסים קטנים, עד שמתקבל בצק נעים.
5. מכינים את העוגיות ואופים: בעזרת כף גלידה או הידיים יוצרים עוגיות (במשקל 30-35 כל עוגייה).
6. משבצים על כל עוגייה את הסוכריות לקישוט.
7. אופים את העוגיות בתנור במשך כ-10 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות מעט (כשנוגעים בהן יש תחושה שהן לא מוכנות, אך כשהעוגיות מתקררות הן מתייצבות).
8. שומרים את העוגיות בצנצנת אטומה.

עוגיות M&M 2
עוגיות M&M. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody