רקע בוש
בוש

סמבוסק

סמבוסק! מאפה בצק ממולא בשפע טעמים שאפשר לשנות לפי טעמכם האישי וכשהוא יוצא מהתנור הוא לא פחות מהאושר האולטימטיבי בהתגלמותו. אין מצב שאתם מוותרים על המתכון הזה
סמבוסק! מאפה בצק ממולא בשפע טעמים שאפשר לשנות לפי טעמכם האישי וכשהוא יוצא מהתנור הוא לא פחות מהאושר האולטימטיבי בהתגלמותו. אין מצב שאתם מוותרים על המתכון הזה
  • דניאל עמית
  • 5K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.6 קק״ל 1029.1 קק״ל
    פחמימות 8.8 גרם 70.3 גרם
    שומן 9.6 גרם 77.2 גרם
    נתרן 702.8 מ״ג 5622.6 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 10.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.2 מ״ג 33.5 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.6 קק״ל 1029.1 קק״ל
    פחמימות 8.8 גרם 70.3 גרם
    שומן 9.6 גרם 77.2 גרם
    נתרן 702.8 מ״ג 5622.6 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 10.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.2 מ״ג 33.5 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבצק

למילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערת המיקסר עם וו לישה (אפשר גם בידיים רק שזה יותר קשה…) את הקמח, השמרים, אבקת האפייה, הסוכר, המלח ושמן הזית.
  3. מוסיפים את המים בזרם דק ובהדרגה (אולי לא צריך את כל המים) וממשיכים ללוש כ-7 דקות עד שמתקבל בצק אחיד.
  4. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  5. אחרי שעה לשים מעט את הבצק בידיים, מניחים על משטח מקומח ומחלקים לכדורים (7-8 כדורים).
  6. מתפיחים את הכדורים על משטח העבודה (כדאי לכסות במגבת נקייה) עוד כרבע שעה.
  7. מרדדים כל כדור לעיגול בקוטר של כ-12-15 ס”מ (אפשר גם בעזרת צלחת).
  8. במרכז כל עיגול מורחים 2 כפות רוטב עגבניות, 1 כף פסטו כמהין, ו-2 חופנים של גבינה צהובה מגוררת.
  9. מקפלים את העיגול למשלוש או לחצי עיגול ומניחים בתבנית האפייה.
  10. צובעים בביצה ומפזרים שומשום מעל.
  11. מכניסים לתנור ואופים כרבע שעה (עד הזהבה יפה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Sarit Elbaz Vazana

    אם אני משתמשת בקמח שמרים כמה קמח לשים?

      Avatar
      Foody team

      אותה כמות קמח- 1/2 קילו קמח שמרים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody