סלמון כבוש

במקום לקנות סלמון כבוש מוכן, החלטתי לכבוש את הסלמון בעצמי ואחרי יומיים של ייסורים בציפייה שהסלמון יהיה מוכן, יצא מעדן שהצדיק את הסבל
במקום לקנות סלמון כבוש מוכן, החלטתי לכבוש את הסלמון בעצמי ואחרי יומיים של ייסורים בציפייה שהסלמון יהיה מוכן, יצא מעדן שהצדיק את הסבל
  • דניאל עמית
  • 20K צפיות
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 2 ימים
  • קלוריות
    168
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.4 קק״ל 673.6 קק״ל
    פחמימות 25.1 גרם 100.3 גרם
    שומן 3.2 גרם 12.7 גרם
    נתרן 6826.2 מ״ג 27304.7 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 39.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 11.6 מ״ג 46.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 2 ימים
  • קלוריות
    168
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.4 קק״ל 673.6 קק״ל
    פחמימות 25.1 גרם 100.3 גרם
    שומן 3.2 גרם 12.7 גרם
    נתרן 6826.2 מ״ג 27304.7 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 39.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 11.6 מ״ג 46.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את המלח, הסוכר והשמיר.
  2. מכניסים את נתח הסלמון לקערה ומצפים אותו בתערובת. עוטפים בניילון נצמד.
  3. מכניסים למקרר ומשרים למשך יומיים.
  4. אחרי יומיים פורסים את הסלמון דק דק ואוכלים עם גבינת שמנת, עירית ו/או בצל סגול (אפשר בכריך).
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody