
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 703.8 קק״ל 5630.5 קק״לפחמימות 108.2 גרם 865.3 גרםשומן 101.0 גרם 808.4 גרםנתרן 1065.5 מ״ג 8523.9 מ״גחלבון 79.6 גרם 636.6 גרםסיבים תזונתיים 88.8 גרם 710.2 גרםשומן רווי 68.5 גרם 547.6 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 506.2 מ״גסידן 593.4 מ״ג 4746.8 מ״גברזל 69.0 מ״ג 552.0 מ״גאשלגן 3483.3 מ״ג 27866.1 מ״גאבץ 66.5 מ״ג 532.1 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות704
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 703.8 קק״ל 5630.5 קק״לפחמימות 108.2 גרם 865.3 גרםשומן 101.0 גרם 808.4 גרםנתרן 1065.5 מ״ג 8523.9 מ״גחלבון 79.6 גרם 636.6 גרםסיבים תזונתיים 88.8 גרם 710.2 גרםשומן רווי 68.5 גרם 547.6 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 506.2 מ״גסידן 593.4 מ״ג 4746.8 מ״גברזל 69.0 מ״ג 552.0 מ״גאשלגן 3483.3 מ״ג 27866.1 מ״גאבץ 66.5 מ״ג 532.1 מ״גסגור
מרכיבים 18 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 704 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
1 כוס בורגול עבה
-
1 כרובית גדולה
-
50 גרם חמוציות מיובשות
-
קצוצים
-
5 גבעולי סלריפרוסים דק
-
1 לימון בינוניקצוץ דק
-
1/2 צרור כוסברהקצוצה דק דק
-
1/2 צרור נענעקצוצה דק דק
-
1 צרור פטרוזיליהקצוצה דק דק
-
5 בצל ירוקפרוסים דק דק
-
50 גרם שומשוםקלוי
-
100 גרם גפרורי שקדיםקלויים
-
50 גרם צנוברים קלויים
רוטב
-
3/4 כוס שמן זית
-
3/4 כוס מיץ לימון
-
1 כף מלח דק
-
3 כפות דבש
-
1 כפית פלפל שחור טחון

אופן הכנה
- משרים את הבורגול במים רותחים, במשך כשעה בערך, שוטפים, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
- מפרידים את הכרובית לפרחים גדולים, מניחים בקערה ויוצקים מים רותחים עד לכיסוי. מצננים, מסננים ומייבשים.
- מעבירים את הכרובית למעבד מזון ובפולסים קוצצים למרקם פירורי.
קוצצים את הכרובית לפירורים - מעבירים את הכרובית לקערה עם הבורגול.
מעבירים את הכרובית לקערה עם שאר מרכיבי הסלט - מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הסלט.
מערבבים את הסלט - מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה, יוצקים מעל הסלט, מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול אם יש צורך ומגישים.
סלט טאבולה כרובית. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן
אופן הכנה
- משרים את הבורגול במים רותחים, במשך כשעה בערך, שוטפים, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
- מפרידים את הכרובית לפרחים גדולים, מניחים בקערה ויוצקים מים רותחים עד לכיסוי. מצננים, מסננים ומייבשים.
- מעבירים את הכרובית למעבד מזון ובפולסים קוצצים למרקם פירורי.
- מעבירים את הכרובית לקערה עם הבורגול.
- מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הסלט.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה, יוצקים מעל הסלט, מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול אם יש צורך ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)