סיר אחד, שתי מנות: ארוחה מפנקת של אורז עם בשר

אורז עם בשר שעושים בסיר אחד, בלי לכדרר לקציצות ובלי לבשל ברוטב, פשוט וקל אך עם טעם ללא פשרות!
אורז עם בשר שעושים בסיר אחד, בלי לכדרר לקציצות ובלי לבשל ברוטב, פשוט וקל אך עם טעם ללא פשרות!
  • דניאל עמית
  • 313 צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    608
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 608.0 קק״ל 2432.2 קק״ל
    פחמימות 71.9 גרם 287.6 גרם
    שומן 36.5 גרם 146.1 גרם
    נתרן 1652.5 מ״ג 6610.0 מ״ג
    חלבון 49.6 גרם 198.3 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 61.6 גרם
    שומן רווי 20.7 גרם 83.0 גרם
    כולסטרול 126.9 מ״ג 507.5 מ״ג
    סידן 43.1 מ״ג 172.6 מ״ג
    ברזל 16.9 מ״ג 67.4 מ״ג
    אשלגן 375.8 מ״ג 1503.2 מ״ג
    אבץ 21.2 מ״ג 84.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    608
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 608.0 קק״ל 2432.2 קק״ל
    פחמימות 71.9 גרם 287.6 גרם
    שומן 36.5 גרם 146.1 גרם
    נתרן 1652.5 מ״ג 6610.0 מ״ג
    חלבון 49.6 גרם 198.3 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 61.6 גרם
    שומן רווי 20.7 גרם 83.0 גרם
    כולסטרול 126.9 מ״ג 507.5 מ״ג
    סידן 43.1 מ״ג 172.6 מ״ג
    ברזל 16.9 מ״ג 67.4 מ״ג
    אשלגן 375.8 מ״ג 1503.2 מ״ג
    אבץ 21.2 מ״ג 84.8 מ״ג
    סגור

המנות שהן ארוחות שלמות הן המנות הכי כיפיות! בלי הרבה כלים וכאב ראש. קבלו מתכון מופלא של אורז עם בשר שמתאים לארוחת צהריים או ערב, או אפילו בשביל לקחת בקופסה ליום ארוך בעבודה – רק תוסיפו סלט קצוץ טרי ותהנו!

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז עם בשר


אופן הכנה

  1. מטגנים בסיר את הבצל בשמן הזית. מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים אותו היטב עם כף עץ ומבשלים עד לשינוי צבעו לצבע אפור.
  2. מוסיפים את האורז ומערבבים.
  3. מוסיפים את התבלינים: הבהרט, הקינמון, הפלפל השחור והמלח ומערבבים.
  4. מוסיפים את המים הרותחים, סוגרים את הסיר עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה למשך 20 דקות.
  5. מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור למשך 5 דקות נוספות.
  6. מפזרים את הפטרוזיליה והשקדים, מזלפים את הטחינה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody