
נשיקות מרנג משוישות עם שוקולד מריר וקקאו
נשיקות מרנג עם שוקולד - זיווג משמיים ושילוב שקשה לעמוד בפניו. מומלץ להכין כמות גדולה מראש ובכל פעם שיש צורך, להשתמש ולהגיש בכל דרך שמתחשק!
נשיקות מרנג עם שוקולד - זיווג משמיים ושילוב שקשה לעמוד בפניו. מומלץ להכין כמות גדולה מראש ובכל פעם שיש צורך, להשתמש ולהגיש בכל דרך שמתחשק!
- דניאל עמית
- 352 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 81.4 קק״ל 1220.6 קק״לפחמימות 19.2 גרם 288.3 גרםשומן 0.7 גרם 10.9 גרםנתרן 0.6 מ״ג 9.7 מ״גחלבון 0.3 גרם 4.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.9 גרםשומן רווי 0.5 גרם 7.2 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסידן 2.7 מ״ג 40.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 25.1 מ״ג 376.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות81
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 81.4 קק״ל 1220.6 קק״לפחמימות 19.2 גרם 288.3 גרםשומן 0.7 גרם 10.9 גרםנתרן 0.6 מ״ג 9.7 מ״גחלבון 0.3 גרם 4.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.9 גרםשומן רווי 0.5 גרם 7.2 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסידן 2.7 מ״ג 40.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 25.1 מ״ג 376.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.7 מ״גסגור
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 81 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
4 חלבונים L
-
1 1/4כוסות או 225 גרם סוכר לבן
-
1 כף קורנפלור
-
40 גרם שוקולד מרירמגורר דק
-
1 כף אבקת קקאובלגי

אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 80 מעלות בתוכנית טורבו 3D.
- מקציפים בקערת מיקסר את החלבונים, הסוכר והקורנפלור עד לקבלת קצף יציב וקשה (מרנג), במשך כ-10 דקות.
מקציפים עד לקבלת קצף יציב וקשה - מערבבים שוקולד מגורר עם קקאו בקערה קטנה.
- מוסיפים את תערובת השוקולד למרנג.
- מערבבים מעט מאוד, בעדינות ובתנועות קיפול גדולות, רק עד שנוצר מראה שיש, ולא מרקם צבעוני אחיד.
מערבבים בעדינות רק עד שנוצר מראה שיש - מכינים את המרנגים: בעזרת 2 כפות מסדרים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה גבעות מרנג בגודל הרצוי.
מסדרים גבעות מרנג בגודל הרצוי - אופים בתנור במשך כ-3 שעות או עד שהמרנגים יבשים. מקררים היטב ומאכסנים בצנצנת אטומה.
- הצעת הגשה: שוברים מעט את המרנגים, כך שיראו את השוקולד שבפנים, מזלפים קצפת וסירופ שוקולד חם מעל ומגישים מיד.
נשיקות מרנג משוישות. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 80 מעלות בתוכנית טורבו 3D.
- מקציפים בקערת מיקסר את החלבונים, הסוכר והקורנפלור עד לקבלת קצף יציב וקשה (מרנג), במשך כ-10 דקות.
- מערבבים שוקולד מגורר עם קקאו בקערה קטנה.
- מוסיפים את תערובת השוקולד למרנג.
- מערבבים מעט מאוד, בעדינות ובתנועות קיפול גדולות, רק עד שנוצר מראה שיש, ולא מרקם צבעוני אחיד.
- מכינים את המרנגים: בעזרת 2 כפות מסדרים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה גבעות מרנג בגודל הרצוי.
- אופים בתנור במשך כ-3 שעות או עד שהמרנגים יבשים. מקררים היטב ומאכסנים בצנצנת אטומה.
- הצעת הגשה: שוברים מעט את המרנגים, כך שיראו את השוקולד שבפנים, מזלפים קצפת וסירופ שוקולד חם מעל ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)