נאצ’וס ברוטב גבינות

טיסה ישירה למקסיקו בלי עצירות ביניים, מנת נאצ'וס מהממת שאי אפשר להפסיק לנשנש עם רוטב גבינות נמתח ומעלף, פלפל צ'ילי, סלט עגבניות ואבוקדו
טיסה ישירה למקסיקו בלי עצירות ביניים, מנת נאצ'וס מהממת שאי אפשר להפסיק לנשנש עם רוטב גבינות נמתח ומעלף, פלפל צ'ילי, סלט עגבניות ואבוקדו
  • דניאל עמית
  • 37K צפיות
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1146
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1146.2 קק״ל 2292.4 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 90.1 גרם
    שומן 96.1 גרם 192.2 גרם
    נתרן 1469.1 מ״ג 2938.2 מ״ג
    חלבון 27.0 גרם 53.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 41.6 גרם 83.3 גרם
    כולסטרול 166.0 מ״ג 332.1 מ״ג
    סידן 680.6 מ״ג 1361.1 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 784.6 מ״ג 1569.2 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1146
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1146.2 קק״ל 2292.4 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 90.1 גרם
    שומן 96.1 גרם 192.2 גרם
    נתרן 1469.1 מ״ג 2938.2 מ״ג
    חלבון 27.0 גרם 53.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 41.6 גרם 83.3 גרם
    כולסטרול 166.0 מ״ג 332.1 מ״ג
    סידן 680.6 מ״ג 1361.1 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 784.6 מ״ג 1569.2 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט אבוקדו

סלט עגבניות

רוטב גבינות

להגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את סלט האבוקדו: מוציאים את תוכן האבוקדו לקערה ומועכים במזלג. מוסיפים לימון ומלח, מערבבים, טועמים ומתקנים טעמים.
  2. מכינים סלט העגבניות: מערבבים בקערה את העגבניות, הבצל, שמן הזית, הלימון והמלח. טועמים ומוסיפים לימון או מלח לפי טעמכם.
  3. מכינים את רוטב הגבינות: ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את השום ומערבבים מעט (הזהרו שהשום לא יישרף).
  4. מוסיפים את השמנת, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה.
  5. מוסיפים את גבינת הצ’דר, הגאודה, גבינת השמנת והמלח ומערבבים היטב.
  6. מבשלים עד שהכל נמס לתערובת אחידה (אם אתם רוצים להסמיך את הרוטב אפשר להוסיף כפית קורנפלור או קמח ולערבב היטב.
  7. מרכיבים את המנה: מניחים על צלחת הגשה את הנאצ’וס, מוזגים עליהם את תערובת הגבינות החמה. מפזרים מעל פרוסות פלפל ירוק חריף, ומניחים 2-3 “גבעות” של סלט עגבניות ועוד 2-3 “גבעות” של סלט אבוקדו ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody