רקע בוש

מרק ירקות טחון עם עוף מפורק

סיר של השמחות! מרק ירקות טחון עם עוף מפורק ואטריות דקיקות שתתחילו להכין קובע בכל שבוע בחורף! מרק מנחם ומפנק שהוא ארוחה שלמה
סיר של השמחות! מרק ירקות טחון עם עוף מפורק ואטריות דקיקות שתתחילו להכין קובע בכל שבוע בחורף! מרק מנחם ומפנק שהוא ארוחה שלמה
  • דניאל עמית
  • 6K צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    497
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 496.7 קק״ל 2979.9 קק״ל
    פחמימות 49.1 גרם 294.4 גרם
    שומן 5.0 גרם 30.3 גרם
    נתרן 1748.5 מ״ג 10490.7 מ״ג
    חלבון 41.2 גרם 247.3 גרם
    סיבים תזונתיים 29.2 גרם 175.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 10.8 גרם
    כולסטרול 96.3 מ״ג 577.5 מ״ג
    סידן 655.1 מ״ג 3930.6 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 43.2 מ״ג
    אשלגן 4565.5 מ״ג 27392.9 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 29.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    497
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 496.7 קק״ל 2979.9 קק״ל
    פחמימות 49.1 גרם 294.4 גרם
    שומן 5.0 גרם 30.3 גרם
    נתרן 1748.5 מ״ג 10490.7 מ״ג
    חלבון 41.2 גרם 247.3 גרם
    סיבים תזונתיים 29.2 גרם 175.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 10.8 גרם
    כולסטרול 96.3 מ״ג 577.5 מ״ג
    סידן 655.1 מ״ג 3930.6 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 43.2 מ״ג
    אשלגן 4565.5 מ״ג 27392.9 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 29.9 מ״ג
    סגור
ארוחה בריאה
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מרתיחים את העוף במים רותחים על כיריים במשך 15 דקות כדי להוציא את הלכלוך. מוציאים את המים ומסננים את העוף. שומרים בצד.
  2. חותכים את כל הירקות לקוביות (מלבד הסלרי, השמיר והפטרוזיליה) ומוסיפים אותם לסיר עם שמן הזית. מערבבים את הירקות כדי שיגירו נוזלים.
  3. מוסיפים מים רותחים קצת מעל קו הירקות ואת התבלינים.
  4. מוסיפים את העוף, הפטרוזיליה, השמיר והסלרי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה וחצי.
  5. מוציאים את הפטרוזיליה, השמיר והסלרי מהמרק (אוכלים בנפרד או זורקים). מוציאים את העוף לקערה ומפרקים מהעצמות עד לקבלת “שיערות עוף”.
  6. טוחנים את המרק למרקם חלק וסמיך, מגישים בקערות עם העוף המפורק, אטריות דקיקות ושקדי מרק. בתיאבון!
מרק ירקות ועוף חורפי1
מרק ירקות טחון עם עוף מפורק. צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody