מפוארת ומטריפה: עוגת פבלובה שכל אחד יכול להכין

אם תשאלו את אמא שלי? המנה הזו לקחה לפחות שעתיים. בתכלס? רבע שעה ויש לכם פבלובה מושלמת בתוספת נשיקות מרנג קראנצ'יות
אם תשאלו את אמא שלי? המנה הזו לקחה לפחות שעתיים. בתכלס? רבע שעה ויש לכם פבלובה מושלמת בתוספת נשיקות מרנג קראנצ'יות
  • דניאל עמית
  • 222 צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    337
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 337.3 קק״ל 4047.2 קק״ל
    פחמימות 30.7 גרם 368.8 גרם
    שומן 36.8 גרם 441.0 גרם
    נתרן 103.7 מ״ג 1244.6 מ״ג
    חלבון 15.1 גרם 181.8 גרם
    סיבים תזונתיים 11.0 גרם 132.0 גרם
    שומן רווי 26.7 גרם 320.7 גרם
    כולסטרול 88.3 מ״ג 1059.0 מ״ג
    סידן 56.8 מ״ג 682.0 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 132.8 מ״ג
    אשלגן 92.8 מ״ג 1113.4 מ״ג
    אבץ 11.1 מ״ג 133.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    337
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 337.3 קק״ל 4047.2 קק״ל
    פחמימות 30.7 גרם 368.8 גרם
    שומן 36.8 גרם 441.0 גרם
    נתרן 103.7 מ״ג 1244.6 מ״ג
    חלבון 15.1 גרם 181.8 גרם
    סיבים תזונתיים 11.0 גרם 132.0 גרם
    שומן רווי 26.7 גרם 320.7 גרם
    כולסטרול 88.3 מ״ג 1059.0 מ״ג
    סידן 56.8 מ״ג 682.0 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 132.8 מ״ג
    אשלגן 92.8 מ״ג 1113.4 מ״ג
    אבץ 11.1 מ״ג 133.7 מ״ג
    סגור

הרי לכם מתכון של פבלובה עם טריק שמכינים בכיף. התוצאה כל כך מרשימה שלא יאמינו שלא הקצפתם חלבונים עם סוכר בשביל המרנג ולא בישלתם אוכמניות עם סוכר בשביל מחית האוכמניות. מקציפים, מערבבים ויוצרים שכבות מטריפות של קרם עם נשיקות מרנג, מחית אוכמניות ואוכמניות טריות.

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: במיקסר, מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג הווניל. מוסיפים את גבינת המסקרפונה עד שמתקבל קרם עם מרקם יציב ומכבים את המיקסר.
  2. מוסיפים לקערת המיקסר את נשיקות המרנג ומקפלים בעדינות באמצעות מרית.
  3. מכינים את הרוטב: מחממים במשך 30 שניות את מלית האוכמניות ומוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת רוטב - לא סמיך ולא דליל מדי.
  4. מעבירים את הקרם עם המרנג לקערת הגשה, מזלפים את רוטב האוכמניות, מוסיפים אוכמניות טריות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody