רקע בוש

מוקפץ ירקות צבעוניים וטופו עם רוטב חמאת בוטנים

חגיגה לעיניים: מנה זריזה וסופר טעימה של מוקפץ ירקות צבעוניים וטופו עם רוטב חמאת בוטנים, המוגשת לצד אורז לבן או אטריות ובוטנים קלויים מעל
חגיגה לעיניים: מנה זריזה וסופר טעימה של מוקפץ ירקות צבעוניים וטופו עם רוטב חמאת בוטנים, המוגשת לצד אורז לבן או אטריות ובוטנים קלויים מעל
  • דניאל עמית
  • 54K צפיות
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    331
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 330.5 קק״ל 1983.1 קק״ל
    פחמימות 25.4 גרם 152.5 גרם
    שומן 14.5 גרם 87.2 גרם
    נתרן 153.2 מ״ג 919.4 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 69.0 גרם
    סיבים תזונתיים 18.3 גרם 109.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 422.9 מ״ג 2537.7 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 17.7 מ״ג
    אשלגן 2871.8 מ״ג 17231.1 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    331
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 330.5 קק״ל 1983.1 קק״ל
    פחמימות 25.4 גרם 152.5 גרם
    שומן 14.5 גרם 87.2 גרם
    נתרן 153.2 מ״ג 919.4 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 69.0 גרם
    סיבים תזונתיים 18.3 גרם 109.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 422.9 מ״ג 2537.7 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 17.7 מ״ג
    אשלגן 2871.8 מ״ג 17231.1 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופו

ירקות

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב ומניחים בצד.
  2. מייבשים את הטופו מנוזלים, וחותכים לקוביות גסות.
  3. קוצצים את הירקות במעבד מזון בפונקציה חיתוך לרצועות.
  4. מחממים כ-2 כפות שמן במחבת ומטגנים את קוביות הטופו משני הצדדים. מוסיפים 2-3 כפות מהרוטב, מקפיצים עוד 4-5 דקות, ותוך כדי הופכים בעדינות את הקוביות עד שהן מתקרמלות ומקבלות צבע זהוב. מעבירים לצלחת.
  5. מגבירים את הלהבה, מוסיפים לאותה מחבת 2 כפות שמן, מוסיפים את הבצל ומקפיצים במשך 4 דקות. מוסיפים את הגזרים ומקפיצים עוד 1-2 דקות. מוסיפים את הכרוב האדום ומקפיצים עוד 2 דקות. מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים עוד 2 דקות. מוסיפים את הסלרי והזוקיני ומקפיצים עוד דקה. מוסיפים את הרוטב ומערבבים, מחזירים את הטופו למחבת עם הירקות ומקפיצים.
  6. מוסיפים את עלי הכוסברה ומערבבים, מעבירים לכלי הגשה.
  7. מפזרים בוטנים מעל ומגישים לצד אטריות או אורז.

    מוקפץ 2
    מוקפץ מטריף! צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody