מופלטה

לכל הסקפטים שחוששים שלקחתי להם את המופלטה והרסתי אותה, בבקשה נסו את המתכון הבא. מסתבר שזה די פשוט להכין מופלטה לא רעה, אצלכם בבית
לכל הסקפטים שחוששים שלקחתי להם את המופלטה והרסתי אותה, בבקשה נסו את המתכון הבא. מסתבר שזה די פשוט להכין מופלטה לא רעה, אצלכם בבית
  • דניאל עמית
  • 9K צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.2 קק״ל 1831.7 קק״ל
    פחמימות 28.9 גרם 289.3 גרם
    שומן 3.8 גרם 37.6 גרם
    נתרן 253.7 מ״ג 2537.3 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 15.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 18.9 גרם
    כולסטרול 57.1 מ״ג 570.9 מ״ג
    סידן 10.4 מ״ג 103.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 50.5 מ״ג 504.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.2 קק״ל 1831.7 קק״ל
    פחמימות 28.9 גרם 289.3 גרם
    שומן 3.8 גרם 37.6 גרם
    נתרן 253.7 מ״ג 2537.3 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 15.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 18.9 גרם
    כולסטרול 57.1 מ״ג 570.9 מ״ג
    סידן 10.4 מ״ג 103.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 50.5 מ״ג 504.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לטיגון

למילוי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערית את הביצה עם הסילאן והמים ומעבירים לצלחת.
  2. טובלים 2 דפי אורז (מחוברים יחד) בתערובת הביצה משני הצדדים עד שהם מתרככים מעט.
  3. מחממים חמאה במחבת ומטגנים את הדפים מעט מאד (כדי שישארו מושים ואם נוצרות בועות, תפנצ׳רו).
  4. מוסיפים למרכז עלי האורז כפית חמאה ודבש, מקפלים את העלה לצורת סיגר, עם החמאה והדבש כלפי פנים (החמאה לא אמורה להנמס לגמרי).
  5. מוציאים מהמחבת ומגישים. ממשיכים כך עם שאר דפי האורז.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

        Avatar
        מערכת Foody

        כן, רק שהדבש יהיה נוזלי יחסית ולא מוצק (כמו הסילאן).

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody