
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 434.6 קק״ל 6953.5 קק״לפחמימות 56.7 גרם 907.8 גרםשומן 17.8 גרם 285.6 גרםנתרן 466.7 מ״ג 7467.1 מ״גחלבון 6.6 גרם 105.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.0 גרםשומן רווי 3.4 גרם 53.9 גרםכולסטרול 75.6 מ״ג 1210.0 מ״גסידן 39.3 מ״ג 628.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 19.6 מ״גאשלגן 229.4 מ״ג 3670.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 8.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות435
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 434.6 קק״ל 6953.5 קק״לפחמימות 56.7 גרם 907.8 גרםשומן 17.8 גרם 285.6 גרםנתרן 466.7 מ״ג 7467.1 מ״גחלבון 6.6 גרם 105.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.0 גרםשומן רווי 3.4 גרם 53.9 גרםכולסטרול 75.6 מ״ג 1210.0 מ״גסידן 39.3 מ״ג 628.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 19.6 מ״גאשלגן 229.4 מ״ג 3670.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 8.9 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 435 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
1 כוס שמן קנולה
-
200 גרם סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
4 ביצים L
-
450 גרם קמח תופח
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2גביע או 100 מ"ל יוגורט 3%
-
1/4כוס או 50 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
3 בננות בינוניותבשלות ומעוכות
-
1 כוס חלב 3%
-
1/4 כפית מלח דק
-
150 גרם שוקולד צ’יפס100 לבלילה ו-50 לפיזור מעל המאפינס
הגשה
-
1 שקית אבקת סוכר

אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- במיקסר טורפים את השמן, הסוכר והביצים וטורפים עד להטמעתם בתערובת וקבלת מרקם אוורירי.
- מערבבים את הקמח עם הסודה לשתייה.
- מערבבים את היוגורט עם השמנת.
- מוסיפים לסירוגין את הקמח והשמנת לתוך תערובת הביצים.
- מקפלים פנימה את הבננות וחצי מכמות השוקולד צ’יפס.
- יוצקים את הבלילה לתוך תבנית מאפינס ומפזרים את יתרת השוקולד צ’יפס מעל המאפינס.
מאפינס מושלמים! - אופים בתנור במשך כ-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש עם פירורים לחים.
- מצננים ומקשטים באבקת סוכר.
מאפינס בננה שוקולד. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- במיקסר טורפים את השמן, הסוכר והביצים וטורפים עד להטמעתם בתערובת וקבלת מרקם אוורירי.
- מערבבים את הקמח עם הסודה לשתייה.
- מערבבים את היוגורט עם השמנת.
- מוסיפים לסירוגין את הקמח והשמנת לתוך תערובת הביצים.
- מקפלים פנימה את הבננות וחצי מכמות השוקולד צ’יפס.
- יוצקים את הבלילה לתוך תבנית מאפינס ומפזרים את יתרת השוקולד צ’יפס מעל המאפינס.
- אופים בתנור במשך כ-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש עם פירורים לחים.
- מצננים ומקשטים באבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)