לביבת תפוחי אדמה אחת ענקית ושמה רושטי

חגים הם תמיד ימים של האבסה-למרות שאצלי זה 365 יום בשנה, של בישולים ושל אירוח. המנה הזו מצוינת למרכז שולחן! לביבת תפוחי אדמה גדולה עם מלא תוספות טובות, להגיש ולהתענג.
חגים הם תמיד ימים של האבסה-למרות שאצלי זה 365 יום בשנה, של בישולים ושל אירוח. המנה הזו מצוינת למרכז שולחן! לביבת תפוחי אדמה גדולה עם מלא תוספות טובות, להגיש ולהתענג.
  • דניאל עמית
  • 83 צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    558
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 557.7 קק״ל 1115.4 קק״ל
    פחמימות 54.5 גרם 109.0 גרם
    שומן 30.3 גרם 60.7 גרם
    נתרן 1010.9 מ״ג 2021.7 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 27.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 179.9 מ״ג 359.7 מ״ג
    סידן 42.4 מ״ג 84.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 489.5 מ״ג 979.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    558
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 557.7 קק״ל 1115.4 קק״ל
    פחמימות 54.5 גרם 109.0 גרם
    שומן 30.3 גרם 60.7 גרם
    נתרן 1010.9 מ״ג 2021.7 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 27.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 179.9 מ״ג 359.7 מ״ג
    סידן 42.4 מ״ג 84.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 489.5 מ״ג 979.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

רושטי


אופן הכנה

  1. מגרדים 3 תפוחי אדמה בפומפיה וסוחטים מכל הנוזלים ולאחר מכן מתבלים בפלפל ומלח ונותנים לזה מעט ‘לשבת’.
  2. כעבור 10 דקות, סוחטים שוב מכל הנוזלים ומוסיפים 20 גרם חמאה ומערבבים.
  3. מחממים מחבת עם מעט שמן וחמאה ומוסיפים את הבלילה ומשטחים.
  4. מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 5 דקות.
  5. ב-2 הדקות האחרונות, מגבירים את האש על מנת לקבל צבע יפה.
  6. בעזרת צלחת הופכים את הרושטי לצד השני ומחזירים למחבת (על אש קטנה) כשני הצדדים שזופים, הרושטי מוכנה.
  7. מכינים ביצת עין על המחבת, ומניחים מעל הרושטי שמנת, סלמון, ביצת עין ועירית קצוצה.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody