כדורי שוקולד עם שיבולת שועל

במקום להכין כדורי שוקולד עם עוגיות פתי בר, החלטתי להיות הפעם קצת יותר בריאה ולהשתמש בעוגיות עם שיבולת שועל. התוצאה מפתיעה ומשובחת
במקום להכין כדורי שוקולד עם עוגיות פתי בר, החלטתי להיות הפעם קצת יותר בריאה ולהשתמש בעוגיות עם שיבולת שועל. התוצאה מפתיעה ומשובחת
  • דניאל עמית
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    158
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 157.9 קק״ל 1263.1 קק״ל
    פחמימות 13.7 גרם 109.8 גרם
    שומן 10.8 גרם 86.1 גרם
    נתרן 113.1 מ״ג 904.6 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 13.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 45.4 גרם
    כולסטרול 29.3 מ״ג 234.4 מ״ג
    סידן 20.2 מ״ג 161.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 73.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    158
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 157.9 קק״ל 1263.1 קק״ל
    פחמימות 13.7 גרם 109.8 גרם
    שומן 10.8 גרם 86.1 גרם
    נתרן 113.1 מ״ג 904.6 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 13.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 45.4 גרם
    כולסטרול 29.3 מ״ג 234.4 מ״ג
    סידן 20.2 מ״ג 161.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 73.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מפוררים את העוגיות במעבד מזון לפירורים.
  2. ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים ומערבבים. מוסיפים את המלח.
  3. מוסיפים את תערובת השוקולד לפירורי העוגיות, מערבבים היטב.
  4. יוצרים כדורים מהתערובת בידיים.
  5. טובלים בצלחת מלאה בסוכריות צבעוניות (או קוקוס) מניחים על צלחת או תבנית ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody