רקע בוש
בוש

כבדים ביין

קבלו את ארוחת הצהריים הזריזה הכי טעימה שהכרתם! כבדי עוף ביין עם טעמי דבש וסילאן. להגיש עם פירה תפוחי אדמה ויש לכם ארוחה ב-5 דקות
קבלו את ארוחת הצהריים הזריזה הכי טעימה שהכרתם! כבדי עוף ביין עם טעמי דבש וסילאן. להגיש עם פירה תפוחי אדמה ויש לכם ארוחה ב-5 דקות
  • דניאל עמית
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    126
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.8 קק״ל 503.0 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 40.9 גרם
    שומן 5.2 גרם 20.9 גרם
    נתרן 227.4 מ״ג 909.5 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 3.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 73.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 159.6 מ״ג 638.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    126
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.8 קק״ל 503.0 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 40.9 גרם
    שומן 5.2 גרם 20.9 גרם
    נתרן 227.4 מ״ג 909.5 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 3.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 73.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 159.6 מ״ג 638.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת על כיריים ומתחילים עם טיגון הבצל עד שהוא מזהיב.
  2. מוסיפים את הכבדים וסוגרים קלות מכל צד בלי לייבש אותם.
  3. יוצקים מעל את היין, חרדל, דבש, סילאן, מלח ופלפל.
  4. מערבבים ומבשלים למשך 4-5 דקות נוספות. מגישים עם פירה.

    כבדים ביין עם פירה
    בתיאבון! צילום: דניאל עמית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody