זיכרון ילדות בצלחת: פסטה עם נקניקיות שזוללים בכיף

המנה הזו בביס אחד תחזיר אתכם לכיתה ד', לרגע הזה שחזרתם משיעור וראיתם קטנטנות מול הטלוויזיה ורק רציתם לאכול ארוחה חמה, טעימה ופשוטה. מנה של זיכרונות טובים ומתוקים מהילדות
המנה הזו בביס אחד תחזיר אתכם לכיתה ד', לרגע הזה שחזרתם משיעור וראיתם קטנטנות מול הטלוויזיה ורק רציתם לאכול ארוחה חמה, טעימה ופשוטה. מנה של זיכרונות טובים ומתוקים מהילדות
  • דניאל עמית
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.8 קק״ל 1499.1 קק״ל
    פחמימות 21.6 גרם 86.3 גרם
    שומן 42.0 גרם 168.1 גרם
    נתרן 1378.5 מ״ג 5514.0 מ״ג
    חלבון 24.9 גרם 99.8 גרם
    סיבים תזונתיים 12.4 גרם 49.6 גרם
    שומן רווי 22.3 גרם 89.2 גרם
    כולסטרול 80.3 מ״ג 321.0 מ״ג
    סידן 28.2 מ״ג 112.6 מ״ג
    ברזל 11.8 מ״ג 47.4 מ״ג
    אשלגן 450.0 מ״ג 1800.2 מ״ג
    אבץ 11.8 מ״ג 47.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.8 קק״ל 1499.1 קק״ל
    פחמימות 21.6 גרם 86.3 גרם
    שומן 42.0 גרם 168.1 גרם
    נתרן 1378.5 מ״ג 5514.0 מ״ג
    חלבון 24.9 גרם 99.8 גרם
    סיבים תזונתיים 12.4 גרם 49.6 גרם
    שומן רווי 22.3 גרם 89.2 גרם
    כולסטרול 80.3 מ״ג 321.0 מ״ג
    סידן 28.2 מ״ג 112.6 מ״ג
    ברזל 11.8 מ״ג 47.4 מ״ג
    אשלגן 450.0 מ״ג 1800.2 מ״ג
    אבץ 11.8 מ״ג 47.1 מ״ג
    סגור

מנה מנחמת כל כך שבביס אחד מחזירה אתכם לטעמי הילדות שכל כך התגעגעתם אליהם! פסטה עם נקניקיות עסיסיות ברוטב עגבניות עשיר אך פשוט וקל להכנה. תפנקו את עצמכם מראש בקערה גדולה, כי בטוח תרצו מנה נוספת.

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה עם נקניקיות


אופן הכנה

  1. בסיר גדול, מטגנים את הנקניקיות בשמן הזית במשך 10 דקות, הופכים כל כמה דקות, כך שכל הצדדים משחימים.
  2. מוסיפים את השום, הצ’ילי הגרוס, הפלפל השחור, הפפריקה המתוקה, הסוכר והמלח ומערבבים במשך שתי דקות.
  3. מוסיפים את הפסטה לסיר, יוצקים לתוכו מים פושרים עד קו הפסטה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הרסק המרוכז ומערבבים.
  4. מבשלים על להבה בינונית עד שהפסטה מוכנה, כשכל המים מתאדים, ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody