ברד פודינג מלוח עם תרד וגבינות

מתכון מושלם לברד פודינג מפתיע עם תרד, גבינות וחלה לא טרייה שחוסכת את ייסורי המצפון של לזרוק או להפוך אותה לסתם עוד טוסט עם גבינה
מתכון מושלם לברד פודינג מפתיע עם תרד, גבינות וחלה לא טרייה שחוסכת את ייסורי המצפון של לזרוק או להפוך אותה לסתם עוד טוסט עם גבינה
  • דניאל עמית
  • 12K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    521
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 520.5 קק״ל 3123.2 קק״ל
    פחמימות 46.2 גרם 277.5 גרם
    שומן 32.8 גרם 196.5 גרם
    נתרן 931.9 מ״ג 5591.6 מ״ג
    חלבון 20.8 גרם 124.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 18.6 גרם 111.8 גרם
    כולסטרול 211.6 מ״ג 1269.9 מ״ג
    סידן 323.7 מ״ג 1942.5 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 262.2 מ״ג 1573.4 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    521
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 520.5 קק״ל 3123.2 קק״ל
    פחמימות 46.2 גרם 277.5 גרם
    שומן 32.8 גרם 196.5 גרם
    נתרן 931.9 מ״ג 5591.6 מ״ג
    חלבון 20.8 גרם 124.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 18.6 גרם 111.8 גרם
    כולסטרול 211.6 מ״ג 1269.9 מ״ג
    סידן 323.7 מ״ג 1942.5 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 262.2 מ״ג 1573.4 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לברד פודינג

לציפוי


אופן הכנה

  1. ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים את התרד. מבשלים את התרד עד שמתרכך ומאבד מנפחו. מניחים בצד עד שמתקרר.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  3. בוצעים את החלה לחתיכות גסות ומפזרים בתבנית.
  4. מערבבים בקערה את הביצים, השמנת המתוקה, המלח, הפלפל, האגוז המוסקט, החרדל, הגבינות והתרד.
  5. מוזגים את התערובת על חתיכות החלה שבתבנית (מודאים שכל החלה “רטובה” מהתערובת) ומכניסים למקרר לפחות לשעה (אפשר גם ללילה שלם).
  6. מוציאים מהמקרר ומפזרים עוד חופן גבינה מגוררת שאוהבים מעל הכל.
  7. מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה, עד שמזהיב.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody