בקר אסיאתי עם אטריות שעועית
מתכון להיט אצלנו בבית לנתחי בקר עסיסיים ומתקתקים שהסוד שלהם הוא מנוחה במשרה בוואקום במקרר למשך 24 שעות. הבשר יוצא רך ועמוס טעמים ובא בטוב עם האטריות
מתכון להיט אצלנו בבית לנתחי בקר עסיסיים ומתקתקים שהסוד שלהם הוא מנוחה במשרה בוואקום במקרר למשך 24 שעות. הבשר יוצא רך ועמוס טעמים ובא בטוב עם האטריות
- דניאל עמית
- 7K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 527.0 קק״ל 2107.9 קק״לפחמימות 45.9 גרם 183.7 גרםשומן 34.4 גרם 137.5 גרםנתרן 1466.3 מ״ג 5865.3 מ״גחלבון 46.0 גרם 184.0 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.2 גרםשומן רווי 3.0 גרם 12.0 גרםכולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״גסידן 78.8 מ״ג 315.0 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 628.5 מ״ג 2513.8 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות527
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 527.0 קק״ל 2107.9 קק״לפחמימות 45.9 גרם 183.7 גרםשומן 34.4 גרם 137.5 גרםנתרן 1466.3 מ״ג 5865.3 מ״גחלבון 46.0 גרם 184.0 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.2 גרםשומן רווי 3.0 גרם 12.0 גרםכולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״גסידן 78.8 מ״ג 315.0 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 628.5 מ״ג 2513.8 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״גסגור
מרכיבים 17 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 527 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם סינטה
משרה
-
3 כפות סוכר חום בהיר דמררה
-
2 גבעולי למון גראסקצוצים דק
-
2 שיני שוםקצוצות דק
-
1 כף שורש ג’ינג’רקצוץ דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
2 כפות רוטב דגים
הקפצה
קישוט
-
1 גבעול בצל ירוקחתוך לרצועות דקות
-
4 כפות אגוזי קשיו קלוייםמרוסקים קלות
אופן הכנה
- יום קודם: מערבבים את כל חומרי המשרה, מכניסים לשקית הוואקום של “בוש” עם נתחי הסינטה, מערבבים קלות וסוגרים בעזרת מוט הבלנדר לאטימה מוחלטת. מניחים במקרר ל-24 שעות.
- משרים את אטריות השעועית בקערה עם מים רותחים במשך 10 דקות. מסננים ושוטפים במי ברז. מניחים בצד.
- מחממים את השמן בווק או מחבת רחבה עד שהוא חם מאוד ואז מכניסים את הבשר ומטגנים אותו למשך 2 דקות.
- מוסיפים את הירקות ומערבבים עוד דקה ואז מוסיפים את המשרה שנותרה בשקית, את רוטב הדגים, מיץ הלימון וחצי מכמות עשבי התיבול.
- מחלקים את האטריות לקערות, מעליהן שמים את הבשר והירקות ומעל את הכוסברה והנענע הנותרות יחד עם הבצל הירוק והקשיו.
אופן הכנה
- יום קודם: מערבבים את כל חומרי המשרה, מכניסים לשקית הוואקום של “בוש” עם נתחי הסינטה, מערבבים קלות וסוגרים בעזרת מוט הבלנדר לאטימה מוחלטת. מניחים במקרר ל-24 שעות.
- משרים את אטריות השעועית בקערה עם מים רותחים במשך 10 דקות. מסננים ושוטפים במי ברז. מניחים בצד.
- מחממים את השמן בווק או מחבת רחבה עד שהוא חם מאוד ואז מכניסים את הבשר ומטגנים אותו למשך 2 דקות.
- מוסיפים את הירקות ומערבבים עוד דקה ואז מוסיפים את המשרה שנותרה בשקית, את רוטב הדגים, מיץ הלימון וחצי מכמות עשבי התיבול.
- מחלקים את האטריות לקערות, מעליהן שמים את הבשר והירקות ומעל את הכוסברה והנענע הנותרות יחד עם הבצל הירוק והקשיו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)