רקע בוש
בוש

ביסוני פילו עם בשר

עדיין מחפשים את מנת החג המושלמת? אז קבלו את זה - מאפה ביסוני פילו עם בשר טחון וצנוברים, מוגש בתבנית עגולה ומרשימה, למקסימום רושם על האורחים!
עדיין מחפשים את מנת החג המושלמת? אז קבלו את זה - מאפה ביסוני פילו עם בשר טחון וצנוברים, מוגש בתבנית עגולה ומרשימה, למקסימום רושם על האורחים!
  • דניאל עמית
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4674
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4674.3 קק״ל 4674.3 קק״ל
    פחמימות 161.3 גרם 161.3 גרם
    שומן 308.0 גרם 308.0 גרם
    נתרן 2029.2 מ״ג 2029.2 מ״ג
    חלבון 271.3 גרם 271.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 7.3 גרם
    שומן רווי 111.8 גרם 111.8 גרם
    כולסטרול 910.0 מ״ג 910.0 מ״ג
    סידן 237.7 מ״ג 237.7 מ״ג
    ברזל 30.4 מ״ג 30.4 מ״ג
    אשלגן 3250.2 מ״ג 3250.2 מ״ג
    אבץ 1449.5 מ״ג 1449.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4674
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4674.3 קק״ל 4674.3 קק״ל
    פחמימות 161.3 גרם 161.3 גרם
    שומן 308.0 גרם 308.0 גרם
    נתרן 2029.2 מ״ג 2029.2 מ״ג
    חלבון 271.3 גרם 271.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 7.3 גרם
    שומן רווי 111.8 גרם 111.8 גרם
    כולסטרול 910.0 מ״ג 910.0 מ״ג
    סידן 237.7 מ״ג 237.7 מ״ג
    ברזל 30.4 מ״ג 30.4 מ״ג
    אשלגן 3250.2 מ״ג 3250.2 מ״ג
    אבץ 1449.5 מ״ג 1449.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


דפי פילו


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
  2. מניחים את הבשר הטחון בקערה.
  3. מוסיפים את הבצל המטוגן לקערה עם הבשר ומערבבים.
  4. מוסיפים את הצנוברים, המלח, הפלפל השחור, הבהרט ושמן הזית.
  5. מערבבים הכל היטב ומכניסים למקרר למנוחה של 1/2 שעה.
  6. לאחר הקירור, יוצרים “נחש” של בשר ומגלגלים בתוך בצק הפילו - משתמשים בכל פעם ב-2 דפי פילו מוברשים בשמן זית.
  7. לאחר מכן, חותכים את בצק הפילו עם הבשר לשבלולים, בעובי של 2 אצבעות ומעמידים אותם בתוך תבנית משומנת המתאימה לאפייה בתנור.
  8. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות, או עד שהבצק משחים.

    ביסוני פילו עם בשר 1
    ארוחה מרהיבה בכלום עבודה: ביסוני פילו עם בשר. צילום: דניאל עמית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Orit Akoni

    היי, ניתן להכין מראש או שחייבים לאכול מייד כשיוצא מהתנור?

      Avatar
      Foody team

      אפשר להכין מראש ולחמם בתנור לפני ההגשה כדי שיהיה קריספי.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody