רקע בוש

ביסוני פילו עם בשר

עדיין מחפשים את מנת החג המושלמת? אז קבלו את זה - מאפה ביסוני פילו עם בשר טחון וצנוברים, מוגש בתבנית עגולה ומרשימה, למקסימום רושם על האורחים!
עדיין מחפשים את מנת החג המושלמת? אז קבלו את זה - מאפה ביסוני פילו עם בשר טחון וצנוברים, מוגש בתבנית עגולה ומרשימה, למקסימום רושם על האורחים!
  • דניאל עמית
  • 25K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4674
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4674.3 קק״ל 4674.3 קק״ל
    פחמימות 161.3 גרם 161.3 גרם
    שומן 308.0 גרם 308.0 גרם
    נתרן 2029.2 מ״ג 2029.2 מ״ג
    חלבון 271.3 גרם 271.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 7.3 גרם
    שומן רווי 111.8 גרם 111.8 גרם
    כולסטרול 910.0 מ״ג 910.0 מ״ג
    סידן 237.7 מ״ג 237.7 מ״ג
    ברזל 30.4 מ״ג 30.4 מ״ג
    אשלגן 3250.2 מ״ג 3250.2 מ״ג
    אבץ 1449.5 מ״ג 1449.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4674
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4674.3 קק״ל 4674.3 קק״ל
    פחמימות 161.3 גרם 161.3 גרם
    שומן 308.0 גרם 308.0 גרם
    נתרן 2029.2 מ״ג 2029.2 מ״ג
    חלבון 271.3 גרם 271.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 7.3 גרם
    שומן רווי 111.8 גרם 111.8 גרם
    כולסטרול 910.0 מ״ג 910.0 מ״ג
    סידן 237.7 מ״ג 237.7 מ״ג
    ברזל 30.4 מ״ג 30.4 מ״ג
    אשלגן 3250.2 מ״ג 3250.2 מ״ג
    אבץ 1449.5 מ״ג 1449.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


דפי פילו


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
  2. מניחים את הבשר הטחון בקערה.
  3. מוסיפים את הבצל המטוגן לקערה עם הבשר ומערבבים.
  4. מוסיפים את הצנוברים, המלח, הפלפל השחור, הבהרט ושמן הזית.
  5. מערבבים הכל היטב ומכניסים למקרר למנוחה של 1/2 שעה.
  6. לאחר הקירור, יוצרים “נחש” של בשר ומגלגלים בתוך בצק הפילו - משתמשים בכל פעם ב-2 דפי פילו מוברשים בשמן זית.
  7. לאחר מכן, חותכים את בצק הפילו עם הבשר לשבלולים, בעובי של 2 אצבעות ומעמידים אותם בתוך תבנית משומנת המתאימה לאפייה בתנור.
  8. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות, או עד שהבצק משחים.

    ביסוני פילו עם בשר 1
    ארוחה מרהיבה בכלום עבודה: ביסוני פילו עם בשר. צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (16)

    Avatar

      Avatar
      רחל טל

      הכנתי בשישי. לא יצא טעים. ושחה בשמן. כנראה שהשמן מהברשת הדפים ניגר והציף את המאפה. ואפילו שהיה הרבה שמן, הכל נדבק לתחתית והיה קשה להוציא

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי רחל, מצטערת לקרוא שכך יצא, אינני יודעת מה היה לא בסדר בתהליך ההכנה, זה לא אמור לצאת כך. את מוזמנת לתאר את שלבי ההכנה שעשית, אולי אוכל לסייע להבין היכן הבעיה

      Avatar
      מיטל

      צריך לשמן כל דף ? או שמים 2 יחד ואז משמנים ?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        מברישים את כל הדפים ושמים דף אחד מעל השני כדי ליצור שני דפים

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody