
ביסוני פילו עם בשר
עדיין מחפשים את מנת החג המושלמת? אז קבלו את זה - מאפה ביסוני פילו עם בשר טחון וצנוברים, מוגש בתבנית עגולה ומרשימה, למקסימום רושם על האורחים!
עדיין מחפשים את מנת החג המושלמת? אז קבלו את זה - מאפה ביסוני פילו עם בשר טחון וצנוברים, מוגש בתבנית עגולה ומרשימה, למקסימום רושם על האורחים!
- דניאל עמית
- 6K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4674.3 קק״ל 4674.3 קק״לפחמימות 161.3 גרם 161.3 גרםשומן 308.0 גרם 308.0 גרםנתרן 2029.2 מ״ג 2029.2 מ״גחלבון 271.3 גרם 271.3 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 7.3 גרםשומן רווי 111.8 גרם 111.8 גרםכולסטרול 910.0 מ״ג 910.0 מ״גסידן 237.7 מ״ג 237.7 מ״גברזל 30.4 מ״ג 30.4 מ״גאשלגן 3250.2 מ״ג 3250.2 מ״גאבץ 1449.5 מ״ג 1449.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות4674
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4674.3 קק״ל 4674.3 קק״לפחמימות 161.3 גרם 161.3 גרםשומן 308.0 גרם 308.0 גרםנתרן 2029.2 מ״ג 2029.2 מ״גחלבון 271.3 גרם 271.3 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 7.3 גרםשומן רווי 111.8 גרם 111.8 גרםכולסטרול 910.0 מ״ג 910.0 מ״גסידן 237.7 מ״ג 237.7 מ״גברזל 30.4 מ״ג 30.4 מ״גאשלגן 3250.2 מ״ג 3250.2 מ״גאבץ 1449.5 מ״ג 1449.5 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 4674 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/4 כוס שמן קנולהלטיגון הבצל
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
חופן צנוברים
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
קורט בהרט
-
2 כפות שמן זית
דפי פילו
-
1 כוס שמן זיתלהברשת דפי הפילו
-
1 חבילה בצק פילו קפואמופשר לילה במקרר, לפי הוראות היצרן

אופן הכנה
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
- מניחים את הבשר הטחון בקערה.
- מוסיפים את הבצל המטוגן לקערה עם הבשר ומערבבים.
- מוסיפים את הצנוברים, המלח, הפלפל השחור, הבהרט ושמן הזית.
- מערבבים הכל היטב ומכניסים למקרר למנוחה של 1/2 שעה.
- לאחר הקירור, יוצרים “נחש” של בשר ומגלגלים בתוך בצק הפילו - משתמשים בכל פעם ב-2 דפי פילו מוברשים בשמן זית.
- לאחר מכן, חותכים את בצק הפילו עם הבשר לשבלולים, בעובי של 2 אצבעות ומעמידים אותם בתוך תבנית משומנת המתאימה לאפייה בתנור.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות, או עד שהבצק משחים.
ארוחה מרהיבה בכלום עבודה: ביסוני פילו עם בשר. צילום: דניאל עמית
אופן הכנה
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
- מניחים את הבשר הטחון בקערה.
- מוסיפים את הבצל המטוגן לקערה עם הבשר ומערבבים.
- מוסיפים את הצנוברים, המלח, הפלפל השחור, הבהרט ושמן הזית.
- מערבבים הכל היטב ומכניסים למקרר למנוחה של 1/2 שעה.
- לאחר הקירור, יוצרים “נחש” של בשר ומגלגלים בתוך בצק הפילו - משתמשים בכל פעם ב-2 דפי פילו מוברשים בשמן זית.
- לאחר מכן, חותכים את בצק הפילו עם הבשר לשבלולים, בעובי של 2 אצבעות ומעמידים אותם בתוך תבנית משומנת המתאימה לאפייה בתנור.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות, או עד שהבצק משחים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (6)
הי, אם הבשר לא עובר טיגון לפני, לא משתחררים נוזלים האפייה שהורסים את הפילו?
לא 🙂
נראה מעולה..רק רוצה לוודא שאת הבשר בכלל לא מטגנים?
נכון מאוד, לא מטגנים את הבשר.
היי, ניתן להכין מראש או שחייבים לאכול מייד כשיוצא מהתנור?
אפשר להכין מראש ולחמם בתנור לפני ההגשה כדי שיהיה קריספי.