בוריק במילוי קרם פטיסייר ואוכמניות

קינוח של השמחות ב-5 דקות! לא משנה במה תמלאו עלי סיגר, ברגע שהם יצאו מטיגון, פשוט לא תוכלו לעמוד בפניהם. אז בטח כשזה עם קרם וניל ופירות
קינוח של השמחות ב-5 דקות! לא משנה במה תמלאו עלי סיגר, ברגע שהם יצאו מטיגון, פשוט לא תוכלו לעמוד בפניהם. אז בטח כשזה עם קרם וניל ופירות
  • דניאל עמית
  • 812 צפיות
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    34
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 34.1 קק״ל 170.7 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 32.9 גרם
    שומן 0.5 גרם 2.4 גרם
    נתרן 25.6 מ״ג 127.9 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 3.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.2 גרם
    כולסטרול 1.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    סידן 15.1 מ״ג 75.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 41.2 מ״ג 206.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    34
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 34.1 קק״ל 170.7 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 32.9 גרם
    שומן 0.5 גרם 2.4 גרם
    נתרן 25.6 מ״ג 127.9 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 3.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.2 גרם
    כולסטרול 1.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    סידן 15.1 מ״ג 75.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 41.2 מ״ג 206.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבוריק


אופן הכנה

  1. פותחים את עלי הסיגר על משטח העבודה.
  2. ממלאים כל עלה כ-2 כפות קרם ומפזרים מעל קצת פרי.
  3. מקפלים את העלה לחצי ומהדקים את השוליים.
  4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבוריק עד שמזהיב מצד אחד, הופכים ומטגנים עד שמזהיב גם בצד השני.
  5. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody