רקע בוש

ארוז קון פויו: אורז עם עוף בסיר אחד

מה יותר טוב מתבשיל שיש בו גם בשר וגם תוספת? קבלו מתכון של אורז עם עוף בסיר אחד, שמבשלים בקלי קלות, ויש לכם ארוחה לכל המשפחה!
מה יותר טוב מתבשיל שיש בו גם בשר וגם תוספת? קבלו מתכון של אורז עם עוף בסיר אחד, שמבשלים בקלי קלות, ויש לכם ארוחה לכל המשפחה!
  • דניאל עמית
  • 129K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    529
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 529.4 קק״ל 4235.6 קק״ל
    פחמימות 41.1 גרם 329.0 גרם
    שומן 16.9 גרם 135.2 גרם
    נתרן 612.4 מ״ג 4898.8 מ״ג
    חלבון 58.0 גרם 464.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 23.3 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 37.8 גרם
    כולסטרול 194.0 מ״ג 1552.0 מ״ג
    סידן 69.5 מ״ג 556.0 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 37.4 מ״ג
    אשלגן 674.7 מ״ג 5397.3 מ״ג
    אבץ 7.5 מ״ג 60.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    529
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 529.4 קק״ל 4235.6 קק״ל
    פחמימות 41.1 גרם 329.0 גרם
    שומן 16.9 גרם 135.2 גרם
    נתרן 612.4 מ״ג 4898.8 מ״ג
    חלבון 58.0 גרם 464.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 23.3 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 37.8 גרם
    כולסטרול 194.0 מ״ג 1552.0 מ״ג
    סידן 69.5 מ״ג 556.0 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 37.4 מ״ג
    אשלגן 674.7 מ״ג 5397.3 מ״ג
    אבץ 7.5 מ״ג 60.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים סיר עמוק עם שמן על הכיריים.
  2. מטגנים את חלקי העוף עד השחמה קלה במשך כ-7-10 דקות, מוציאים ושומרים בצד.

    ארוז קון פויו 3
    מטגנים את חלקי העוף

  3. מנמיכים מעט את הלהבה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד ריכוך, במשך כ-8 דקות בערך.
  4. מוסיפים לסיר את השום, התבלינים, העגבנייה המגורדת ומערבבים.
  5. מחזירים את חלקי העוף לסיר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  6. מוסיפים את האורז בין חלקי העוף ובעזרת ידית של כף עץ, יוצרים מספר חורים באורז, על מנת שהנוזלים ימצאו דרך לבעבע. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.

    ארוז קון פויו 4
    מוסיפים את האורז בין חלקי העוף

  7. מבשלים במשך כ-45 דקות עד שכל הנוזלים נספגים. במידה ולאחר זמן הבישול עדיין נשארים נוזלים בסיר, מסירים את המכסה וממשיכים לבשל על אש נמוכה, עד שכל הנוזלים מתאדים.
  8. מכבים את האש ומחכים במשך כ-10 דקות.
  9. מגישים חם עם סלט ליד או תוספת של ירק כמו שעועית ירוקה.

    ארוז קון פויו 2
    ארוז קון פויו. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody