אלפחורס במילוי גלידת ריבת חלב

מכירים פיצה עם תוספת אקסטרה גבינה? אז כזה באלפחורס. העוגיה הארגנטינאית המפורסמת במילוי של גלידת ריבת חלב עם אקסטרה ריבת חלב! למה? ככה!
מכירים פיצה עם תוספת אקסטרה גבינה? אז כזה באלפחורס. העוגיה הארגנטינאית המפורסמת במילוי של גלידת ריבת חלב עם אקסטרה ריבת חלב! למה? ככה!
  • דניאל עמית
  • 10K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    669
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 668.9 קק״ל 4013.3 קק״ל
    פחמימות 90.2 גרם 541.0 גרם
    שומן 30.8 גרם 184.7 גרם
    נתרן 25.2 מ״ג 151.1 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 44.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 17.2 גרם 103.4 גרם
    כולסטרול 183.3 מ״ג 1099.6 מ״ג
    סידן 46.1 מ״ג 276.6 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 76.9 מ״ג 461.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    669
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 668.9 קק״ל 4013.3 קק״ל
    פחמימות 90.2 גרם 541.0 גרם
    שומן 30.8 גרם 184.7 גרם
    נתרן 25.2 מ״ג 151.1 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 44.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 17.2 גרם 103.4 גרם
    כולסטרול 183.3 מ״ג 1099.6 מ״ג
    סידן 46.1 מ״ג 276.6 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 76.9 מ״ג 461.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

להגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה עם כוס אבקת הסוכר.
  3. מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד שנטמעים בתערובת.
  4. מוסיפים את הקורנפלור, הקמח, אבקת האפייה ותמצית הוניל ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד.
  5. עוטפים בניילון נצמד ונותנים לו לנוח במקרר לפחות חצי שעה.
  6. מרדדים בין ניירות אפיה וקורצים עיגולים בקוטר של 5-6 ס”מ. מעבירים לתבנית.
  7. מכניסים לתנור ואופים 9-10 דקות העוגיות לא אמורות להיות שחומות (אני בטעות השארתי אותן דקה יותר מדי).
  8. מצננים את העוגיות, מורחים על צד אחד גלידה, על צד שני ריבת חלב, מחברים ואוכלים!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody