שמן זית

סלט קיסר

סלט קיסר

מי לא אוהב סלט קיסר? אז עכשיו תגלו שלא חייבים ללכת למסעדה בשבילו, ואפשר להכין אותו בבית בקלי קלות. לבבות חסה עם קרוטונים, רוטב קיסר טעים ומושחת ומלא פרמזן. הכי טעים שיש!
פסטה בולונז

פסטה בולונז

בולונז. בשבילי זה מה זה מאכל ילדות.. כשהיינו ילדים אמא שלי הייתה מכינה לנו בולונז והיינו אוכלים אותו בתוך פיתה עם חומוס!!! (בלי הפסטה) נשמע לכם מוזר? תטעמו ודברו איתי!
סשימי

סשימי קיצי ומרענן

מנה שתאכלו אותה ולעולם לא תרגישו כבדים. מנה שאפשר לאכול לפני הים והבטן לא יוצאת. גם לפני פאנג׳ויה וגם לפני אילת בינתחומי (אני יודעת שאתן תמיד צמות לפני זה אל תשחקו אותה) אז מה יש לנו פה? סשימי קיצי, קליל ומרענן.. פשוט מאוד!
קונכיות פסטה ממולאות 1

קונכיות פסטה במילוי גבינות ברוטב רוזה

המתכון הזה נקרא ״לחג או לממ"ד״. אני נותנת לכם פה מתכונים, אבל איפה בסוף נאכל אותם- אין איש יודע. מה שבטוח, חשוב שיהיה אוכל בסיטואציה. אז מה יש לנו פה? מנה של צדפות ממולאות בגבינות ברוטב רוזה, ב-5 דקות עבודה ו-40 דקות אפייה בתנור. יאללה מתחילים!
שבלול פילו

שבלול פילו עם גבינות וחצילים

ברלה ברלה צא החוצה! מה יש לנו פה? האמת, יצא טעים קיצון! שבלול פילו עם גבינות וחצילים. אין מצב שזאת לא ה-מנה בשולחן החג שלי. היא יצאה כ"כ טעימה, קלה ויפה שטסתי עליה. אתם יכולים לעשות איזה מילוי שבא לכם במקום החציל- תרד או פטריות, אבל בתכל'ס לא כדאי לכם
פסטה בסיר אחד

פסטה עגבניות בסיר אחד

בואו תגידו לי רגע- מה יותר טעים בעולם הזה מפסטה ושניצל וטוסט ובמבה? כלום! אין על ארוחות צהריים הכי פשוטות וטעימות! אז מה יש לנו פה? פסטה אדומה בסיר אחד, שניצלונים קריספיים וסלייסים של מלפפון. מבחינתי- זה נצחון
רטטוי
0:54

רטטוי

באיטליה קוראים לו קפונטה ובספרד מכנים אותו פיסטו, אבל בצרפת, תבשיל הירקות רטטוי הוא תבשיל עניים רב טעם שמורכב מפלפלים, עגבניות, קישואים וחציל
קציצות כרובית ברוטב עגבניות
0:54

קציצות כרובית ברוטב עגבניות

קציצות כרובית צמחוניות בסגנון "אבו חצירא" מצופות בסולת ומטוגנות, ולבסוף, משכשכות ברוטב עגבניות רענן בניחוח איטלקי
קוקו סבזי
0:39

קוקו סבזי

חביתת הירק הפרסית, קוקו סבזי, היא זיכרון קולקטיבי מימי הצבא. נורא טעים וקל להכין גם בבית, ולאכול כארוחת ערב טעימה ומזינה
לחמעג'ון
0:54

לחמעג’ון

לחם ובשר הם השילוב המושלם, ובערבית קוראים לו לחמעג'ון. מאפה פתוח וריחני שעליו תערובת בשר משגעת. מתכון שתרצו להכין שוב ושוב
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים