עגבנייה

סשימי

סשימי קיצי ומרענן

מנה שתאכלו אותה ולעולם לא תרגישו כבדים. מנה שאפשר לאכול לפני הים והבטן לא יוצאת. גם לפני פאנג׳ויה וגם לפני אילת בינתחומי (אני יודעת שאתן תמיד צמות לפני זה אל תשחקו אותה) אז מה יש לנו פה? סשימי קיצי, קליל ומרענן.. פשוט מאוד!
לחמעג'ון
0:54

לחמעג’ון

לחם ובשר הם השילוב המושלם, ובערבית קוראים לו לחמעג'ון. מאפה פתוח וריחני שעליו תערובת בשר משגעת. מתכון שתרצו להכין שוב ושוב
מוסקה בתבנית

מוסקה

עגבניות, חצילים, בשר ורוטב בשמל מעל הכל... יש שילוב יותר מושלם מזה? מוסקה פצצתית בתנור עם רוטב בשמל ממכר שתיזלל בחצי דקה
מרק שורבה מקרונה. צילום: דניאל עמית

מרק שורבה מקרונה כמו של סבתא טריפוליטאית!

שחזרתי עם סבתא ג'וליה מתכון למרק שורבה. אותו המרק שהכירה אי שם בשנת 2016 בטיול במקסיקו, יחד עם החורף, זה בדיוק הזמן לשלוף את המתכון הזה
מלוואח-דפי-אורז. צילום: ספיר קוסה

מלוואח דפי אורז ממולא גבינות

מה לא עושים עבור חברות אמת? אפילו מלוואח ללא גלוטן! כמחווה למלוואח הממולא הידוע בשם צ'יצ'ולינה (משום מה) הכנתי מלוואח מדפי אורז שיצא ממש כמו הדבר האמיתי!
קציצות-דגים-ברוטב

קציצות דגים

אמא של האקס המרוקאי שלי היתה מכינה לשבת תבשילים שהיה אפשר להתעלף רק מהריח המשגע שלהם. אני עידכנתי אחד מהם והכנתי סיר של קציצות דגים עסיסיות ברוטב פיקנטי
מניפת-חציל-ממולאת-מוצרלה-ועגבניות. צילום: ספיר קוסה

מניפת חציל ממולאת מוצרלה ועגבניות

מנה מרשימה וטעימה ללא גלוטן מחציל, עגבניות, גבינה ועשבי תיבול. מניפה צבעונית לארוחת ערב מושלמת שמכינים בקלות עם ירקות וצבעים כמו בציור