מים

רטטוי
0:54

רטטוי

באיטליה קוראים לו קפונטה ובספרד מכנים אותו פיסטו, אבל בצרפת, תבשיל הירקות רטטוי הוא תבשיל עניים רב טעם שמורכב מפלפלים, עגבניות, קישואים וחציל
עוף ממולא באורז וצנוברים

עוף ממולא באורז וצנוברים

קבלו את כוכב החג! עוף ממולא באורז עם צנוברים עם תפוחי אדמה קטנים. מנה מאוד מרשימה ואם זה נראה לכם מסובך להכנה אז בואו אני אראה לכם עד כמה זה פשוט
קיש ברוקולי בטטה וגבינות עם מעבד מזון

קיש בטטה, ברוקולי וגבינות

קיש מטריף עם בטטה וברוקולי שאי אפשר לעמוד בפיתוי שלו. הבטטות והברוקולי הנימוחים עם הגבינה המעודנת הופכים כל ביס לפשוט מושלם
מוסקה בתבנית

מוסקה

עגבניות, חצילים, בשר ורוטב בשמל מעל הכל... יש שילוב יותר מושלם מזה? מוסקה פצצתית בתנור עם רוטב בשמל ממכר שתיזלל בחצי דקה
חמין מקרוני. צילום: דניאל עמית

חמין מקרוני

אז מה איתכם בשבת? כי יש לי חמין מקרוני להכניס לכם ללו״ז. חמין שעשוי מפסטה שמתבשלת כל הלילה ומקבלת טעם חמיני מושלם, עם עוף שמתפרק מהעצם מרוב שהוא רך ותפוחי אדמה שרופים
מרק תפוחי אדמה. צילום: אלי סטרול
0:47

מרק תפוחי אדמה הכי מושלם לחורף!

אין דבר יותר מנחם בחורף ממרק, ובטח כשהוא כל כך עשיר בטעמים. מרק קרמי וכיפי לימים קרירים, מושלם עם קרוטונים ועירית קצוצה מעל.
אורז ושעועית. צילום: דניאל עמית

זה מה שאוכלים אצלי בבית: אורז ושעועית!

אם האחים שלי היו יודעים שאמא שלי מגיעה אליי היום ומכינה אורז ושעועית אין לי ספק שהייתה פה התנפלות היסטרית. אחרי 30 שנה היא סוף סוף גילתה לי את המתכון
פטאייר. צילום: אפיק גבאי
1:00

פטאייר – מאפה ערבי במילוי גבינה ותרד

מתכון מושלם למאפה מושלם - פטאייר, מאפה משולש ערבי מבצק פריך במילוי גבינה מלוחה ותרד מאודה שכיף לאכול בבוקר, צהריים וערב. חם, טעים והכי כייפי
פיתות מקמח מלא. צילום: אפיק גבאי

של הבריאות: פיתות מקמח מלא או כוסמין

מתכון נפלא של דניאל עמית לפיתות מקמח מלא או מקמח כוסמין. כי מי אמר שאי אפשר לעשות פיתות גם בריאות וגם ביתיות כל כך בקלות - גם אנחנו היינו מופתעים
פסטה-שמנת-פטריות-סיר-אחד. צילום: ספיר קוסה

פסטה שמנת פטריות בסיר אחד

בלי כלים ובלי בלגן, מנת פסטה עם שמנת, פטריות ושום בסיר אחד מושלם ומשביע. טריק מושלם להכנת פסטה שאפילו האיטלקים יעופו עליו
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים