בצל

רטטוי
0:54

רטטוי

באיטליה קוראים לו קפונטה ובספרד מכנים אותו פיסטו, אבל בצרפת, תבשיל הירקות רטטוי הוא תבשיל עניים רב טעם שמורכב מפלפלים, עגבניות, קישואים וחציל
קציצות כרובית ברוטב עגבניות
0:54

קציצות כרובית ברוטב עגבניות

קציצות כרובית צמחוניות בסגנון "אבו חצירא" מצופות בסולת ומטוגנות, ולבסוף, משכשכות ברוטב עגבניות רענן בניחוח איטלקי
כבדי עוף ביין

כבדים ביין

קבלו את ארוחת הצהריים הזריזה הכי טעימה שהכרתם! כבדי עוף ביין עם טעמי דבש וסילאן. להגיש עם פירה תפוחי אדמה ויש לכם ארוחה ב-5 דקות
לחמעג'ון
0:54

לחמעג’ון

לחם ובשר הם השילוב המושלם, ובערבית קוראים לו לחמעג'ון. מאפה פתוח וריחני שעליו תערובת בשר משגעת. מתכון שתרצו להכין שוב ושוב
עוף ממולא באורז וצנוברים

עוף ממולא באורז וצנוברים

קבלו את כוכב החג! עוף ממולא באורז עם צנוברים עם תפוחי אדמה קטנים. מנה מאוד מרשימה ואם זה נראה לכם מסובך להכנה אז בואו אני אראה לכם עד כמה זה פשוט
פתיתים ונקניקיות בקערה

פתיתים ונקניקיות בסיר אחד

מה שאתם רואים פה- על זה גדלתי! על זה! פתיתים עם קפה (אמא שלי דוחפת לכל דבר קפה משום מה) ונקניקיות. מה שנקרא- מישלן 3 כוכבים
מוסקה בתבנית

מוסקה

עגבניות, חצילים, בשר ורוטב בשמל מעל הכל... יש שילוב יותר מושלם מזה? מוסקה פצצתית בתנור עם רוטב בשמל ממכר שתיזלל בחצי דקה
קציצות עוף עם קטשופ ומיונז בצד

קציצות עוף מטוגנות

אזהרה: ממכר!! קציצות עוף מטוגנות שאפשר לתפור ישר מהמחבת (מדברת מניסיון...). מזהירה אתכם שטעמתי אחת וסיימתי ב17... בתיאבון
החמין של עדנה. צילום: דניאל עמית

החמין של עדנה

אתם אין לכם שמץ של מושג איזה תלאות אני עברתי. שכנועים, תחנונים, אמא פליז שחררי מתכון. הייתי צריכה להשביע אותה שהיא לא הולכת להחסיר אף פרט. מתכון לחמין של עדנה עמית האגדית
חמין מקרוני. צילום: דניאל עמית

חמין מקרוני

אז מה איתכם בשבת? כי יש לי חמין מקרוני להכניס לכם ללו״ז. חמין שעשוי מפסטה שמתבשלת כל הלילה ומקבלת טעם חמיני מושלם, עם עוף שמתפרק מהעצם מרוב שהוא רך ותפוחי אדמה שרופים
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים